sunnuntai 13. tammikuuta 2013

KIPRPPUTORILTA PUUTARHAAN

Kirpputoreilla koluaminen on jäänyt viime aikoina vähemmälle. Tänään kuitenkin lähdin etsimään 'puutarha-antiikkia'. Vanhat puulaatikot ovat olleet aina listalla vastaan tullessaan. Tänään niitä olisi ollut tarjolla vaikka kuinka monta. Ostin kaksi, vanhoja ja tukevia. Näissä on hyvä kuljetella purkitettuja taimia tai säilöä ruukkuja ja puutarhatyökaluja. Bambuharava löytyi myös. Hauska ja ihan käyttöä kestävän oloinenkin. Lisäksi löysin vanhoja saviruukkuja ja ruukunalusia, niitäkin ostan aina kun on tarjolla. Löysin myös kauniin vihreän lasitetun bonsai-ruukun, johon voisi vaikka istuttaa pikkuruisen männyntaimen. Saa sitä kaksikymppisen hullumpaankin tuhlattua.

14 kommenttia:

 1. Tekeepä mieli lähteä pitkästä aikaa kirpparille;)
  Jotain vois myös viedä sinne mukanaan, pikkuisen oon saanut kaappien sisältöä vähennettyä.

  VastaaPoista
 2. Puuloorille on aina puutarhassa käyttöä.

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot löydöt! Tuontyyppistä pitää jo todellakin alkaa tähän aikaan katsomaan;)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä, hyvä idea metsästää noita laatikoita kirpparilta. Nyt kun näin ne hoksasin että itsekin voisin tarvita moisia =)

  Ja kun ehdit, käy kurkistamassa sinulle jaettua haastetta lempi-asioistasi kuvina.

  Mukavaa alkanutta viikkoa,
  Karolina

  VastaaPoista
 5. Nyt kun näin tuon alimmaisen laatikon niin muistin, että meillähän on lapsuuden kodissani samanlaisia! Luulen että ne liittyivät siemen perunoiden säilytykseen ja nuo nostettiin sitten kylvökoneen kyytiin! Päällekkäinkin niitä sai pinottua! Jahas taidampa pyytää isä-ukolta pari lootaa kun käydään seuraavan kerran maalla:)Mukavaa alkavaa viikkoa! T. Minna

  VastaaPoista
 6. Voi sitä rahansa hullumpaankin laittaa! Mulla on muutama isoisän tekemä naula/ruuvilaatikko, mutta ne ovat pääosin siinä alkuperäisessä käytössään, kullekin koolle on oma pieni lokeronsa. Ja laatikot selvästi koottu kaikenmaailman jämäpuista, yhdessä on ihan hienoa listaakin :-D
  Noista vanhoista asioista tulee juuri se ihana tunnelma mitä teidän pihalla on.

  VastaaPoista
 7. Hej Maria!

  Tack så jättemycket för din söta hälsning hos mig. Blir jätteglad av att höra att du tycker om mina bilder och det jag skriver. Nu har jag haft nöjet att kika på din fina blogg. Ser att vi delar en hel del intressen :-) Bland annat i gamla trälådor :-))) Och OJ, OJ... vilken SNYGG hemmagjord skottkärra i gammal stil. Förstår att du är riktigt glad över den.

  Ha det gott!
  Kram
  Charlotte

  VastaaPoista
 8. Maria, joudut TAAS miettimään puutarha-asioita, kun sulle olisi haaste Saaripalstalla.

  VastaaPoista
 9. Mun blogissa on sulle 11 kysymyksen haaste! :)

  VastaaPoista

 10. Todella kivoja löytöjä :) Haaveilen myös kaikesta kivasta puutarharekvisiitasta. Hienoa, että löysit kaikkea kivaa. Happy for you!

  VastaaPoista

 11. Todella kivoja löytöjä :) Haaveilen myös kaikesta kivasta puutarharekvisiitasta. Hienoa, että löysit kaikkea kivaa. Happy for you!

  VastaaPoista
 12. Tiina - eikö vain!

  Pioni - haaveilen taas huomenna uudesta kierroksesta. Kotiin en viitsi mitään ostaa, ellei nyt joku aarre tule vastaan, mutta puutarhaan mahtuu kaikenlaista!

  Pirkko - näin on, ehdottomasti!

  Sarppu - joo, tykkään aivan maharottomasti!

  Hyvä mieli - nyt kannattaa olla silmä tarkkana, palautteiden perusteella muutkin jahtaavat näitä ;)

  Karolina - kiitos, kiva haaste, otan sen työ alle!

  Minna - tosiaan, perunalooria taitavat olla, tosin tuo päällimääinen on tekstin perusteella pitänyt sisällään jotain muuta sälää, täytyykin käydä tavaamassa. Onnea, sulla on siis lootia ihan lähinurkilla!

  Saila - vanhat naulalaatikot nauloileen, ne vasta arvossa ovatkin, varsinkin siellä remontin keskellä! Ja totta, tällaisella vanhalla saa pihaan särmää ja tunnelmaa.

  Charlotte - oj, välkommen till min blogg! Jag antar att vi verkligen är att hålla samma typ av saker. Jag äve gick till Biltema och hämtade märkstickorna du berättade!

  Saila ja Tiina - kiitokset, vastattu on!

  Sametti Hortensia - nämä löydöt tosiaan ilahduttavat! Joskus vastaan tulee mukavia juttuja ja silloin on melkein tartuttava tilaisuuteen!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.