torstai 9. elokuuta 2012

SIEMENEN IHME

 Näissä on makua, väriä ja muotoja. Siemenen ihme jaksaa hämmästyttää, että ihan itsekö laitoin siemenet multaan ja niistä kasvoivat nämä? 
Toinen ihme, mikroskooppiset, ystävältä saadut unikonsiemenet ja tuloksena tämmöisiä vaaleanpunaisia silkkipaperikukkia.

10 kommenttia:

 1. Hienoa satoa.Minäkin olen saanut jo monta kurkkua, mutta tomaatit vaan eivät tohdi punastua.

  Bongasin sinut lehdestä, siis uudesta Kodin kuvalehdestä. Osui silmääni tuttu kuva sinisestä tuolista ja kaariportista. Näin sen ekan kerran Leena Lumen blogissa, josta myös tänne löysin:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oi oi! <3 Hitsin pimpulat muuten, se sun lähettämä siemenpaketti on jossain laatikon kätköissä yhä! Ei oo todellista... Tai on, olen joskus aika laho päästäni.

  VastaaPoista
 3. Hanne, minäkin jo hätäilin, kypsyvätkö tomaatit laisinkaan. Mutta nyt saa joka päivä muutamia kypsiä pompuloita, nam!

  Joo, tuoreessa KK:n lehdessä ollaan...
  Mukavaa viikonloppua, tuleekin tarpeeseen ensimmäisen lomanjälkeisen työviikon jälkeen!

  Tiina, hih, nää on just niitä, mutta heittelet siemenet vaikka nyt syksyllä maahan, eiköhän ne ensi kesänä kuki sullakin!

  VastaaPoista
 4. Oi! Ihana unikko. Minulla niitä kukkii vielä kohopenkissä tomaatin kanssa, kun kylvin ne siihen vähän myöhempään kuin siihen isoon ruukkuun.
  Ihana värisato, noita herkkuja syö ihan silmilläkin!

  VastaaPoista
 5. Ihmeellinen on siemen! Niin pienestä ja mitättömän näköisestä noin upeiksi syötäviksi tai kaunottariksi.

  VastaaPoista
 6. Ihana unikko! Mun unikot on kadonnu :(

  VastaaPoista
 7. Upeaa maukasta ja värikästä satoa. Minulla jää tänä kesänä sato aika vaatimattomaksi, mutta tarpeeksi sitä tulee kuitenkin. Onhan kasvimaan antimilla eletty jo pitkään. Nyt pitäisi käydä marjapensaiden kimpuun.

  VastaaPoista
 8. Onpa totisesti kaunis unikko. Minulla ei kylvämäni tomaatit/paprikat ole tehnyt vielä elettäkään sadosta ... saisi vähän lämmetä nuo ilmat.

  Aurinkoista viikonloppua

  T. Erjuska

  VastaaPoista
 9. Ihania nuo unikot! Heitän sinullekin toiveen arvonnasta sitten syksymmällä, onnettaren suosikki saisi vaikka vain hyppysellisen siemeniä ja olisi onnesta soikeena:) Minullakin tomaatit raakoja täytynee jo katkaista latvat ja karsia lehtiä runsaalla kädellä! Kurkkua ja kurpitsaa piisaa. Hyvää viikonloppua! T.Minna

  VastaaPoista
 10. Saila, nousihan ne munkin unikot, jee! Nuo kasvihuoneen tuotteet on herkkuja silmillekin!

  Pioni, niin, eikös joku viivas ole todennut, että yhdessä siemenessä on koko maailmankaikkeus.

  Pirkko, voi sentään, mutta onneksi asia on korjattavissa.

  Cheri, minäkin sukelsin marjapuskiin tänään ja nyt sato on pullotettu.

  Erjuska, eikös olekin. Hitaasti alkoivat munkin tomatit kypsyä ja paljon on vielä raakileita.

  Minna, hyvä idea, taidan toteuttaakin sen. Mulla on noita siemeniä vielä pussissa ja uusia on tulossa! Eilen sain vanhempien kasvimaalta valtavia kesäkurpitsoja ja ajattelin keittää ison kattilallisen sosekeittoa ja pistää osan pakastimeen ihan itseäni varten :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.