sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

SUNNUNTAINA

Kasvihuoneessa on tehty kevätsiivot. Sisälläkin pitäisi siivota, mutta jostain syystä se ei houkuta yhtään. Mutta tänään on sunnuntai eikä aikaa kuluteta pölyrättiä heilutellen. Aurinkoista päivää kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Mieluummin tällaisina aurinkoisina päivinä kyllä viettää aikaansa pihalla, vielä tulee niitäkin päiviä kun sisällä ehtii touhuta.
  Kasvihuoneen siivousta voisin kyllä harkita...

  VastaaPoista
 2. Eihän tähän voi muuta sanoa kuin I-HA-NAA. Ollapa kärpäsenä katossa kasvihuoneessasi. ;)

  Aurinkoista päivää sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kevätaurinkoa ja kasvihuonefiilistelyä!

  VastaaPoista
 4. Ei kai tällaista päivää voi käyttää siivoamiseen, sehän olis melkein rikos luontoa ja kevättä vastaan :) Mäkin puen tästä päälleni ja pinkasen lenkkipoluille Nikin kanssa :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. On ihan tajuton viikonloppu, siis minä nautintoa talven päätteeksi, tai edes talven välissä... mutta ainakin tännepäin pitäis perjantaina taas tulla nollakeliä, jos viikolla onkin pakkasta. Sitten kevät taas etenee :-)

  Eilen minuun muuten törmäsi pihalla kärpänen! Yhdenhän jo bongasin helmikuussa pörräämässä auringossa hangen päällä, tämä oli siis tämän kevään toinen jo!

  Ikkunat kaipaisivat kipeästi pesua, mutta ajattelin tarttua siniseen spraymaalipulloon ja maalata viimein valkoisen koukeroisen puutarhapöytäni, jonka olen halunnut maalata ja maalinkin ostanut, mutta sitten hannannut joka kesä. Nyt lähtee! En meinaan halua valkoisia puutarhakalusteita, vaan sinisiä! Ja ehkä vihreitä. Värit rules!

  VastaaPoista
 6. Joo, siivoushommat tuntuvat melkein rikollisilta. Ensi viikonloppuna on vain pientä juhlaa tiedossa, joten huusholli pitäisi laitaa ruotuun ainakin pintapuolisesti :)

  Kuulostaapa hyvältä, että nollakelit taas palaavat loppuviikosta. Kärpäshavainnot ja muut yllärit lisääntyvät viikko viikolta. Annetaan ikkunoiden nyt olla ja keskitytään pitkän talven jälkeen kaikkeen mukavaan (tosin tykkään mä ikkunoidenkin pesusta, mutta pitää odottaa leudompia kelejä)!

  VastaaPoista
 7. I H A N A kuva:) Jätän nyt mainitsematta kuinka sielussani sattui kun vertaan kuvaasi mun kasvihuoneeseen, joka lumen alla taistelee vielä...

  VastaaPoista
 8. Oikein Maria, ei mitään siivouksia :) Ihanan näköistä kasvishuoneessasi, tuolla viihtyy vaikka joka päivä <3

  VastaaPoista
 9. Miten kauniita kuvia ja niin keväisiä, että ihan hymyilytti. Näistä kuvista ei ensinkään näe että olisi kovasti paljon lunta..onko teillä lunta ensinkään.?Meillä kun tuntuu, että ei edes liiteriin pääse ilman kovaa ähellystä...huoh...lunta on ihan liikaa....

  VastaaPoista
 10. Elämäni matkat, Hortensia ja Tuija, kevät on edennyt viime päivinä ja paljasta maata alkaa paljastua sieltä täältä. Kasvihuone on todella terapeuttinen, keskipäivän aikaan siellä on todella lämmintä ja ihanaa, yritän nauttia hetkistä aina kuin mahdollista.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.