keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

LATAUTUMISKESKUS

Mehitähdet näyttävät nauttivan sata lasissa kasvihuoneen ilmanalasta. Kukkavanat kohoavat korkeammalle kuin koskaan aikaisemmin.
Samurai on ottanut tavaksi mennä nokosille kasvihuoneeseen, joka on muuten nimetty oivasti latautumiskeskukseksi. Olgaa olemme koittaneet saada loukkuun tuloksetta. Pariskunta, joka havainnosta ilmoitti, kertoo näkevänsä karkulaisen lähes päivittäin pihapiirissään. Kissa näyttää kuulemma Olgalta, mutta on kovin arka ja puikkii ihmisen nähdessään nopeasti pakoon. Lisäksi heillä on pieniä koiria, jotka haukkuvat vieraat kissat käpälämäkeen. Hyvinvoivalta kissa kuulemma näyttää ja ruokaa ja vettä on tarjolla. Yritämme loukun kanssa jonkun ajan kuluttua uudelleen. 

10 kommenttia:

 1. Voi kunpa kissa saataisiin kiinni ja se osoittautuisi Olgaksi!!! Olette varmaan käyneet huutelemassa siellä, eikö Olga tule tai vastaa tutun kutsun kuullessaan? Äkkiä kissa kai toisaalta oppii varovaiseksi. Musti oli kerran noin viikon reissussa, tai kun olin itse pois viisi päivää ja pyytänyt hirsirakentajapoikia huolehtimaan kissoista. Ihan hyvin he huolehtivatkin, mutta Musti on sellainen mammanpoika, ettei ollut näyttäytynyt vieraille, vaikka siihen asti ihan tuttuja olivatkin. Ja sitten kun tulin takaisin kotiin, tuli mukanani tuttu perhe pariksi päiväksi kylään, heillä oli kolme lasta, eikä Musti vielä silloinkaan tullut kotiin. Perheen lähdettyä lähdin samana iltapäivänä etsimään Mustia enkä päässyt naapurin taloa pidemmälle kun alkoi metsänreunasta kuulua mustimaista purnaamista. Se ei kuitenkaan suostunut tulemaan esille, vaan sain sen itse hakea sieltä pihakuusen alta, missä se purnasi :-D Oli se vähän arka, vaikka ihan hyvässä kunnossa.
  Ihana Samurai hylkeenä makoilee hymy huulillaan :-)

  VastaaPoista
 2. Ollaan käyty kutsumassa Olgaa useamman kerran. Mietin, miten nopeasti eksynyt kesy kissa muuttuu niin villiksi ja araksi, että karttaa ihmisiä...

  VastaaPoista
 3. Täällä toivotaan myös, että Olga saataisiin kiinni!
  Meillä vanha kissa (uros) lähti muutama vuosi sitten reissunpäälle, ei näkynyt moneen viikkoon, eikä ole näkynyt meillä vieläkään. Jokunen kerta nähtiin lähi pellolla ihan saman näköinen kissa, mutta puolet isompana. Ei tullut meijän lähelle, eikä tullut kun kutsuttiin. Luulen että kissa oli lähtenyt naapurien villikissojen matkaan ja jäännyt sille tielle.
  Iso huoli oli silloin kissasta, kun ei kotiutunut :(
  Samurai nauttii kyllä täysillä kesäpäivistä :)

  VastaaPoista
 4. Voi, toivon hartaasti, että saatte Olgan takaisin. Olen jakanut Verneristä katoamisilmoituksia postilaatikoihin ja kauppojen ilmoitustaululle. Yksi soitto tuli, mutta oli väärä hälytys. Joku käy syömässä naksut vaivihkaa kuistilta. Alan olla epätoivoinen.

  VastaaPoista
 5. Inkku - pahinta taitaa lemmikin katoamisessa olla juuri tuo, kun kohtalo jää pimeän peittoon.

  Tiina - odotellaan. Soittoja voi tulla lisää. Meidän tämä viimeisin vihje tuli monen viikon päästä. Olivat tietenkin heittäneet laatikkoon jakamani ilmoituksen jo pois, mutta havaittuaan vieraan kissan löysivät yhteystietoni kaupan seinältä.

  VastaaPoista
 6. Kädet ristissä täällä toivotaan että Olga löytäisi kotiin. Hän on niin persoonallisen näköinen, että on varmaan vaikea sekoittaa muihin kissoihin. Mikähän Olgan on pelästyttänyt noin pahoin? Kokemuksesta tiedän että kaikkein ujoimmat ja arimmatkin kissat lopulta palaavat kotiin. Iloista tietää että on ainakin hyväkuntoinen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Cheri <3 Olen kyllä varma, että jos kissa on Olga, saamme hänet turvallisesti kotiin jossain vaiheessa. Onneksi pariskunta pitää tilannetta silmällä, itse en kehtaa enää koluta toisten pihoilla joka päivä.

  VastaaPoista
 8. Voi pikkuista Olgaa minkä seikkailun keksi...kädet kyynärpäätä myöden ristissä, että tyttö löytäisi kotiin! Samurai on aivan mahtava jälleen, hyvä kun laitoit tuon sängyn kasvihuoneeseen :)

  VastaaPoista
 9. Hortensia - kiitos että Olgaa muistat <3

  Sänky on ollut kyllä aivan ehdoton paikka ja hauskaa, että Samuraikin on sen löytänyt. Kissapolo yritti ensimmäisen kerran tulla kasvariin lasin läpi ja arasteli episodin jälkeen tovin koko paikkaa.

  VastaaPoista
 10. Voi miten Samurai lekottelee niin ihansti, hymyn kare suupielessä.

  Tosiaan Sailan sanoja lainatakseni, voi kumpa saisitte kissan pyydystettyä ja se osoittautuisi Olgaksi. Se olisi kiva kesän päätös.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.