tiistai 21. kesäkuuta 2011

JOSKOS...

vilauttaisin ihan vähän kasvihuonetta. Katossa on lasit ja tuuletusluukut, huomenissa ehkä ihana mies asentaa lasit seiniinkin. Olo on kuin viisivuotiaana, kun sain joululahjaksi nukkekodin! Siis nuo huonekalutkin oli ihan pakko kantaa sisään puolivalmiiseen tilaan, ei auttanut, vaikka kuinka mies pyöritti päätään. Arvatkaa, kattokruunukin on paikoillaan!
Zilga-rypälekin pääsi multiin. Katsotaan, miten nopeasti se kasvaa pituutta. Tuosta luukusta sen täytyisi luikerrella sisään kasvihuoneeseen.
Nyt on todella kosteaa, lämpöaalto ei olisi vaihteeksi hullumpaa. Pionit ovat ihan lähtökuopissaan, tässä helmeilee 'Karl Rosenfieldin' nuppu.

10 kommenttia:

 1. Ihanaa, ihanaa! Sisustus on nappivalinta ja tottakai kristallikruunun tulee olla asennettuna ennen laseja, sanokoot miehet mitä sanovat :)Hyväkuntoiselta näyttää Zilga, toivottavasti reuhahtaa pian sinne kasvihuoneen puolelle. Ja iik, Rosenfeld on melkein auki, minä vieläkin odotan pionien avautumista...kestää...

  VastaaPoista
 2. Kattokruunu ja kaikki. :) Jännittävää, toivottavasti tulee pian lisää kuvia!

  Minäkin aloitin muuten (ikuisesti keskeneräisen) miniatyyrikasvihuoneen suunnittelemisen sen miettimisestä, millainen kattovalaisin kasvihuoneeseen tulee. Sehän on olennaisin osa kokonaisuutta! ;)

  VastaaPoista
 3. Oi apua, miten ihanaa! Oon niin iloinen sun puolesta :) Olisit nyt laittanut kattokruunustakin tänne meille kuvan ;)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Voi voi...Täällä vissiin pikkasen katteellisena ja uteliaana :)

  VastaaPoista
 6. Hih, ehkä annoin hieman väärän kuvan... katossa roikkuu ihan vaan Ikean kynttiläkruunu eikä kristalleista tietoakaan ;D
  Olisihan semmoinen ihana!

  Laitan pian lisää kuvia. Lasit on paikoillaan, ovi puuttuu enää ja yksi lasi oli mennyt pakkauksessa rikki, siihen pitää käydä leikkauttamassa uusi.

  VastaaPoista
 7. Voi ihannaa eikös ole huippu fiilis!En malta odottaa laseja!

  VastaaPoista
 8. Olen vihreä kateudesta, niin upealta näyttää tuo kasvihuone!

  VastaaPoista
 9. Onhan tämä aivan mahtavaa. Kasvihuone on iso haave ja vaatii ponnisteluja. Kaikki kuitenkin vaivan arvoista! Luulen, että tulen nauttimaan tästä joka vuosi ja ympäri vuoden.

  VastaaPoista
 10. Ihana kasvihuone ja sen sisustus. Oi kunpa saisi tuollaisen.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.