sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

HOUSUISSA PYSYMISEN VAIKEUS

Näistä keväisistä viikonlopuista ei saa tarpeekseen! Aamulla herätessä ei meinaa housuissaan pysyä, kun aurinko paistaa ja koko hauska päivä on edessä. Kasvihuoneelle on nyt mallattu juuri sitä oikeaa paikkaa ja asentoa...
ja kasvilavaprojekti on siirtynyt seuraavaan vaiheeseen. Ikkunoiden kittaus oli minulle aivan uutta ja erittäin mukavaa puuhaa. Nyt odotellaan pari päivää kuivumista.

8 kommenttia:

 1. Teillähän on piha jo kovin sulanut :) Ja hommat hyvässä vauhdissa. Eilinen yritys päästä kasvihuoneelle tyssäsi talvisiin esteisiin. Tänään uusi yritys aseistettuna :P Kivaa viikkoa, toivotaan, että kevät tulee vauhdilla!

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs teillä näyttääkin jo sangen kesäiseltä, ei lumesta tietoakaan, hienoa!
  Täälläkin lumi alkoi kyllä viikonlopun aikana mukavasti sulaa, mutta silti ulkona yleisväritys on vielä valkoinen. Löysin puutarhasta kuitenkin jo yhden lumikellon kukan =D.

  VastaaPoista
 3. Munkin olisi syytä alkaa kunnostaa noita ikkunoita, joilla on tarkoitus lasittaa leikkimökin, siis tulevan huvimajan, terassi.
  Kohtahan tuo terassi onkin lapioitu puhtaaksi lumesta, siinä olisi oiva paikka iltapuhteille:)

  VastaaPoista
 4. Wau, saat kyllä ilon irti tästä keväästä! Odotan innolla kuvia sekä kasvihuoneesta että kasvilavasta! :)

  VastaaPoista
 5. Enpä ole minäkään kittaillut. Olen kyllä vähän kade noista maisemista. Meillä on lunta vielä piiiitkäksi aikaa - vaikka kuinka sitä yritän levitellä pitkin tannerta nopamman sulamisen toivossa.

  Minäkin jään odottelemaan kuvia lopputulemista.

  VastaaPoista
 6. Lumet ovat sulaneet ojanpohjia lukuunottamatta. Kasvihuoneen montun kaivuu käsivoimin on jo hyvässä vaiheessa eli hommat etenee!

  VastaaPoista
 7. No niin, siellä ollaan jo kasvihuoneen kimpussa, jee!
  Ihailen kyllä noita kädentaitojasi, osaat jo kitatakin (mikä sana!). Sinähän olisit voinut vaikka väsätä sen kasvihuoneen itse.

  VastaaPoista
 8. Hortensia - no, pitkään kuvittelin, että teemme tosiaan itse sen kasvihuoneen, mutta ikkunoiden metsästys (puoli-ilmaiseksi) ei tuottanut tulosta ja ajattelin lopulta myös alumiinikasvihuoneen helppohoitoisuutta verrattuna puurunkoiseen. Kuoppa on valmis, nyt vähän tuumaamme, että mitäs seuraavaksi pitäisi tehdä ;)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.