lauantai 19. maaliskuuta 2011

FLEUR DE LYS

Aamulla ryntäsin matkahuoltoon noutamaan pakettia Elsan lempituolista. Sailan putiikki on täynnä kaikkea ihanaa! Tällä kertaa ostoskoriini päätyivät nämä pitkänhuiskeat, vankkaa tekoa olevat kasvituet. Jo viime keväänä tilasin samaisia tukia sammakkoprinssikoristeilla. Nyt valikoima oli kasvanut ja itse ihastuin näihin ranskanliljoihin. Kun kasveja ei voi vielä hamstrata, on kiva hamstrata kaikkea muuta puutarharekvisiittaa ;)

8 kommenttia:

 1. Oi, oletpa komean kuvan niistä ottanut!
  Tuota... tässä pitää varmaan ihan julkisesti myöntää, että varastoni on niin pieni, että Maria osti tämän mallin koko varaston ;-) Mutta muita malleja on, sammakkoprinssejä etenkin, ja lisää tulee jossakin vaiheessa kun taas teen suurtilauksen (tulevat Hollannista saakka).

  VastaaPoista
 2. Hei apua ei tommosia ihania sivuja saa mainostaa! :D Mitä kaikkea kivaa sieltä löytyykään, meneekin loppuilta selatessa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Rakastan tuota ranskanlilja-motiivia. Huh, onneksi niitä ei ole enää, olisin varmaan heti repsahtanut...vink vink myyjätädille :)

  VastaaPoista
 4. Minä ihastelin niitä sammakkotukia jo viimekeväänä. Nämäkin ranskanliljatuet on hirmu kivat!! Täytyypäs käydä kurkkaamassa tuolla kaupanpuolella :)

  VastaaPoista
 5. Todella upeat kasvituet, kuten myös ne sammakkoprinssituet ! Puutarharekvisiitan hankinta kannattaakin aloittaa ajoissa ; )

  VastaaPoista
 6. Minäkin kävin tutustumassa Elsan lempituoliin, mutta vielä maltoin mieleni. Mutta en ehkä pitkäksi aikaa...

  VastaaPoista
 7. Nyt joukolla laittamaan puutarhan tykötarveasiat kerralla kuntoon :)

  Mä olen oikeasti aivan heikko kaikkeen ihanaan, mitä voi käyttää pihan ja puutarhan tunnelman luomiseen. Olen tosi tarkka ja kronkeli, eikä omaa pihaa mielestäni voi ehostaa millä sattuu. Kuljenkin koko ajan tutka päällä kaikenlaisissa ostospaikoissa.

  Kirppareilta löytyy jänniä juttuja myös melko usein. Metsästän niistä varsinkin metallisia esineitä ja puisia laatikoita.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.