torstai 3. helmikuuta 2011

KASVIHUONEUNELMIA

Muistutus! Huomenna alkaa FST5 -kanavalla kuusiosainen puutarhasarja Kasvihuoneunelmia. En tiedä teistä, mutta minä ainakin olen jo kaivannut puutarhaohjelmia. Nyt niitä ehtisi katsoa, loppukeväästä tahtovat mennä sivu suun kun ollaan jo tositoimissa omassa puutarhassa.

18 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! En ole ihan varma, olenko siihen aikaan tv:n ääressä. Huomenna pääsen nimittäin viimein kotiin!!!!!
  !!!!!
  !!!!! (vielä kerran)
  Mutta yhteysaluksella on telkku eli katson kyllä, jos ohjelma tulee klo 18-20 välillä. Pitääpä tutustua.

  VastaaPoista
 2. Jos oikein olen ymmärtänyt, se on uusinta viimevuodelta, eli Claus Dalbyn isännöimä ohjelma, mutta AIVAN IHASTUTTAVA! Pitää varmaan taas katsoa, vaikka koko sarja on mulla vielä tallenettuna viime keväältä... =D

  VastaaPoista
 3. Ihana kuulla Saila, että pääset vihdoin palaamaan rakkaaseen kotiin!

  Olet oikeassa Sara, kyse on juuri tuosta Claus Dalbyn isännöimästä sarjasta! Minullakin oli suurin osa jaksoista tallennettuna, mutta hajonnut digiboxi vei ne mennessään.

  VastaaPoista
 4. Ja Saila, ohjelma alkoi klo 18.30.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maria erittäin hyvästä vinkistä! Pakko katsoa :)

  VastaaPoista
 6. Hei Maria, kiitos vinkistä! Ohjelma olisi mennyt suvusuun ellen olisi sattumalta tänä aamuna eksynyt blogiisi. Kovasti jo kevättä odotetaan ja multasormea syyhyttää, malttamattomana on jo muutamia siemeniä pitänyt saada multaan ;) Voi kun olisikin kasvihuone... siitä unelmoidessa katsotaan tänään Kasvihuoneunelmia!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä tosiaan, ei olisi minunkaan tullut ohjelmaan törmättyä muuten!
  Eipä silti saisi lisää inspiraatiota hankkia, kun viime yönäkään ei saanut nukuttua. Mielessä vaan pyörii ensikesän pihahommat!

  VastaaPoista
 8. Juuri nyt on puutarhaohjelmien aika!

  Viime vuonna katsoin tuon kyseisen sarjan, mutta aion kyllä katsoa uudelleenkin.

  Alkuviikosta selasin viikon telkkariohjelmia ja ainakin torstaina päivällä tuli myös jokin puutarhaohjelma, digiboxille meni.

  VastaaPoista
 9. No hyvä kun tuli täällä mainostettua; sarja oli kyllä mannaa kasvihuoneesta unelmoivalle!

  VastaaPoista
 10. Harmi ettei ole telkkaria :/ Mut kai sen näkee netistäkin. Hei vähänkö ois iiiiiihana toi sun kuvassa oleva huone <3

  VastaaPoista
 11. Harmi ettei ole telkkaria :/ Mut kai sen näkee netistäkin. Hei vähänkö ois iiiiiihana toi sun kuvassa oleva huone <3

  VastaaPoista
 12. Nyt sain pikkuisen nukkumaan ja hetken tänne koneelle. Kiitos kun muistutat tästä. En olis hoksannut ja mä niiiin tykkään tällaisia katsella! Mä kaipaan kyllä puutarhaohjelmia kovasti. Ja nimenomaan tähän aikaan vuodesta! Ei muuta kuin uneksimaan =) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. Voi mikä ohjelma <3 ! Huomasin, että tänään tulee vielä uusintana klo 16, nyt pitää kyllä saada tallennettua! Kävin kurkkaamassa YLE:n sivuilla tuota toistakin puutarha ohjelmaa josta oli puhe tällä palstalla; ei näe netistä uusintona, eikä myöskään tuota Kasvihuone unelmia; tai ainakaan minä en löytänyt. Harmi kun ei näy netissä uusintoina aina kun ei kerkii telkun ääreen, nuo työt kun häiritsee ajoittain näitä harrastuksia.

  VastaaPoista
 14. Voi mahoton, kattomatta jäi! Oliko hyvä...näkyyköhän se jossain uusintana. Nyt täytyy tsempata, että edes seuraavan jakson muistaa kattoa...kyllä nyt jo pitää tulla puutarhaohjelmia telkkarista, ehdottomasti.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 15. Kasvihuoneunelmia näkyy onneksi uusintana tv;stä. Jos ei pääse perjantaina tv:n ääreen, uusinnat tulee la klo. 16 ja torstaiaamuisin 8.30.
  Torstaisin tulee myös se norjalainen Iloa puutarhasta, harmi ettei tule uusintaa.
  Nyt olisi aikaa katsella puutarhaohjelmia vaikka joka päivä, minustakin on harmi kun niitä tulee sitten kevät-kesällä eikä silloin ole enää aikaa istua sisällä... Joka tapauksessa ihanaa, että näitä ohjelmia näkyy, saa ihastella ja ottaa ideoita omaan puutarhaan!

  VastaaPoista
 16. Juu, näytti tulevan tänään uusintana! Tuo kuvassa näkyvä kasvihuone on jossain kirjastosta joskus lainaamassani kirjassa. Siinä oli rakennusohjeet juuri tuon malliseen kasvariin ja taisin sitä miehelle mainostaa useampaan kertaan :)

  Ihanaa viikonloppua teille ihanaiset!

  VastaaPoista
 17. Tallentava digiboxi on kova sana. Ei mene ohjelmat ohi siksi ettei ehdi katsoa. Pitää tietty muistaa laittaa se tallentamaan.

  VastaaPoista
 18. Oujee, semmoinen löytyy kunhan tosiaan muistaa katsoa tulevaa ohjelmatarjontaa.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.