maanantai 24. tammikuuta 2011

ILLUUSIO

Tämänpäiväinen nollakeli auringonpaisteineen loi ihanan illuusion kevään saapumisesta. Oli pakko lähteä Plantagenin vihreyteen valitsemaan siemenpusseja. Sinipallo-ohdaketta, tuoksuhernettä, auringonkukkaa, kaunopunahattua, lemmikkiä, kirjolupiinia ja suloista kerrottua lehtoakileijaa. Kasvimaalle ostan siemenet sitten marketin hyllyiltä. 

9 kommenttia:

 1. Voi että piti ihan syvvään henkästä kun näin nuo orvokit saviruukussa...maaliman ihanimpiä ilmestyksiä:)

  VastaaPoista
 2. Sanoitkos sinä joskus niin, että et ehkä aio kylvää siemenistä, kun aiemmat kokeilut eivät ole riittävästi kannustaneet? :-) Päätökset on tehty pyörrettäviksi ja maailma kokeiltavaksi!
  Kiva uusi kuvaus itsestäsi tuossa vieressä, hyvin sanot!

  VastaaPoista
 3. Täytyy myöntääLovviisa, että itsekin huokaisin syvään löytäessäni tämän viime kesän räpsyn :) Näitä odotellessa...

  No tulihan sitä sanottua vaikka mitä Saila ;D mutta minkäs sitä heikolle luonnolleen voi. Juuri noin mäkin tuumailen, että antaa mennä vaan! Ja kiva, jos uusi profiili iski, sitä on joskus vaikea kiteyttää asioita :)

  VastaaPoista
 4. Kyllähän nainen saa ainakin kerran päivässä muuttaa mieltään tärkeissä asioissa :) Ihania siemeniä olit ostanut. Minäkin odotan orvokkeja kuin kuuta nousevaa, tosin ekaksi tullee narsissit...ihan pian... Hortensialta terkkuja!

  VastaaPoista
 5. sanos muuta! minä täällä hypistelen myös siemenpusseja. orvokit näkyy olevan sarviorvokeita. saisikohan ne kukkimaan toukokuuksi jos nyt laittaisi...

  VastaaPoista
 6. Olet oikeassa Hortensia; sehän on päivän selvää, että naiset saa muuttaa mieltään melkein joka asiassa ;) ja itseasiassa en ole ihan vakaasti vannonutkaan jättäväni kylvöhommia väliin, vaikka tulos ei muina keväinä ole kovin mairitteleva ollutkaan. Oijoi, ne narsissitkin sieltä nousevat...

  Voi kiitos vain Dahlia! Kaipasin jotain osuvampaa kiteytystä profiiliin! Kuvankin voisin jossain vaiheessa jostain loihtia, haluaisin sellaisen puunhalauskuvan :)

  VastaaPoista
 7. sarviorvokkeja ovat laura, tosin eivät itse kasvatettuja. Eikös ne orvokit pian kylvetä? Olisi kyllä hienoa kasvattaa kesäkukat itse. Onneksi orvokit ovat ostettunakin edullisi ja minusta kauneimpia kesäkukkia.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa!!!Siemen ostoksilla on vain yksi huonopuoli tulee ostettua niiiin paljon eri lajikkeita (tuoksuherneet)että kun kylvö aika tulee ei tiedä mihin kaikki laittais! =0 Ihania kuvia täällä blogissa ja tuo kissa juttu oli aivan huippu.

  VastaaPoista
 9. Tuo on totta, jos saa kylvöt vain onnistumaan :)

  Täällä tosiaan pääsee lukemaan näitä kissajuttujakin!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.