torstai 6. tammikuuta 2011

JAETTU ILO JA INNOSTUS

Tiedostoja selatessa totesin jälleen kerran, että tulevana puutarhakautena olisi kuvattava paljon enemmän. Kevät- ja kesäkuvat tuntuvat satumaisen epätodellisilta ja niitä katselisi loputtomiin. Kovaa valuuttaa tähän aikaan vuodesta. Samalla innolla selaan muiden blogeissa esiintyviä otoksia, luen tekstejä viime kesältä ja etsin uusia puutarhablogeja. Ilman teitä kevään odotus olisi tylsää ja yksinäistä. Teiltä saa iloa ja inspiraatiota. Pioninkukka teille jokaiselle :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos UPEASTA kuvasta! Loistavat värit! Mielellään tuon pionin maljakkooni laittaisin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Aivan ihana hempeä kuva! Ooh, onko pihalla OIKEASTI jotain noin kaunista kesäisin? Eihän tuollaisia ole kuin kukkakaupassa...? Nyt on niin vaikea taas kuvitella kesän rehevyyttä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta kukasta:) Samoin aatoksin, onneksi on niitä jotka muistelevat kesää blogeissaan. Omia kuvia katsoessa kesä tuntuu tosiaan ihan satumaisen epätodelliselta ja kesällä huonoltakin näyttäneet kuvat ovat tähän aikaan vuodesta oikein hienoja8)

  VastaaPoista
 4. Kiitos samoin :) Tunnut olevan hyyyyyvin malttamaton :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos pioninkukasta:)

  Mun piti vähän karsia viime vuoden kuvia, kun sanoin miehelle että tarttis polttaa ne levylle, ilmeni että niitä oli reilut 4000 kpl:)

  VastaaPoista
 6. Olkaatte hyvät arvon naiset! Älkää ymmärtäkö väärin, en kiemurtele tuskasta kevättä ja kesää odottaessani, lähinnä tämä nautiskelua siitä, mikä on edessäpäin. Kaikessa opettelen hetkeen tarttumista, kärsivällisyyttä ja pysähtymistä. Neljä vuodenaikaa on hieno asia ja juuri sen vuoksi voi heittäytyä unelmoimaan (olen muuten siinä tooosi hyvä) jostain niin erilaisesta, mitä luonto meille milloinkin tarjoilee. Näitä tulee kevättä kohti mentäessä vielä monia, mutta tämähän onkin puutarhablogi ;)

  4000 on kyllä kunniakas määrä puutarhakuvia, laita vain niitä kehiin meidän iloksi Pioni!

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia jälleen kerran, kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Loysin tämän ihanan sivustosi tänään. Olen itse intohimoinen puutarhaihminen ja omistan mieheni kanssa vajaan puolenhehtaarin tontin.jota olemme rakentaneet neljätoista vuotta.Kuvasi ovat upeita ja toivon sinulle paljon ihania ja palkitsevia hetkiä harrastuksessasi.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.