keskiviikko 12. tammikuuta 2011

ELÄMÄNVIRTAA ODOTELLESSA

Leuto keli yllätti. Sohjo ja harmaus. Aamulla lähdetään pimeään ja iltapäivällä kotiudutaan päivän viimeisten valonsäteiden aikaan. Nyt vaaditaan kestävyyttä. Matka kevääseen on alkanut, mutta taivalta riittää. Lopulta valo kuitenkin voittaa ja elämänvirta alkaa kohista kaikessa elollisessa. Olga-neiti on alkanut syödä vimmatusti huonekasveja. Nyt on laitettava pikaisesti kissoille ruohoa kasvamaan.

13 kommenttia:

 1. Kun jaksais, onneksi näitä kannustuksia tulee täältä vaikka kaikki taidetaan olla kuin sun kissas pistoksissa vai miten sitä sanotaan:)

  VastaaPoista
 2. Lohduttava postaus, juuri tänään pimeys ja kylmyys tuntuivat ylitsepääsemättömän masentavilta. Nelijalkaiset onneksi kiskoivat minut ulos, ja siellä olikin ihana tyyni ilta, pikkupakkanen.

  VastaaPoista
 3. Ja aina vaan siellä sataa lunta teidän kukkapenkkiin! Kuules nyt...
  Minulla on nyt sellaista luvattoman hitaasti kasvavaa kissanruohoa, joka itää yli viikossa - yleensä juuri silloin kun olemme jo lähdössä takaisin saareen (paitsi että kyllä sielläkin voisi kissanruohoa kylvää, eihän sielläkään nyt ruoho ulkona kasva.) Niin että kannattaa valita jotakin nopeasti itävää! Kun tietäis mikä. Ehkä ne venhähoras-tyyppiset olis nopsia?

  VastaaPoista
 4. Kaunis tämä sinun blogisi.
  Olin kierroksella ja päädyin jostain blogista tänne, ihana.

  Upeita tulppaaneja ja paljon mukavaa muutakin ♥

  VastaaPoista
 5. Muistan joskus kasvattaneeni vehnänoraita kun innostuin terveysjutuista. Ne tulee aika nopsaa. Hyvä muistutus että elämänvirta ja sen kohina senkun lisääntyy. Siinä odotellessahan vois kasvattaa ja laittaa vehnänoraita salaattiinkin niin tulee keväinen olo. Mutta kissoille varmaan sopis hyvin, niissähän on kauheesti ravinteita. Siinähän olis pääsiäiseksi valmiina ruoho...Nyt taisin taas taivaltaa vailla malttia ;)

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva <3 Aah... Nyt kyllä alkaa jo kypsyttää toi lumentulo. Mur! Kevät.... <3

  VastaaPoista
 7. Iltaa ihanaiset!

  Henrietta - pistoksissa tosiaan ja juuri siksi tykitän näitä kuvia. Niistä on oikeasti apua :)

  Lumipyry - kumma, miten se iskeekin yhtäkkiä, toivoton olo. Mutta se on merkki siitä, että ihan kohta valo voittaa.

  Saila - mä kidutan itseäni ja teitä tällä lumisateella. Ihan kuin ei taivaalta tulisi jo riittävästi;)
  Niitä vehnänoraita olen yleensä laittanutkin. Täytyy penkoa kätköt, kaupoissa ei taida vielä pääsiäisruohon siemeniä olla, paitsi Plantagenilla varmaan.

  Seijastiina - Kiitos kauniista sanoista ja kiva kun löysit tänne!

  Dahlia - ehkä kissatkin kaipaa sitä elämänvirtaa ja eliksiiriä suoniin. Olen tuumannut laittavani kans vaikka krassia tai herneenversoja itämään. Viikonlopun projekti, sovittu!

  Tiina - äläs muuta sano! Täälläkin aletaan kohta hautautua lumeen ja autoilu oli tänään oikein mielenkiintoista. Ajoin kilometrin kirjaimellisesti umpihangessa. Jos hidastin, meinasin jäädä heti jumiin. Siis kakkosvaihteella ja lujaa ja pääsin perille :D

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana kuva : )
  Tänään hetken aurinko paistoi pilvihattaroiden läpi, ja se piristi heti mieltä ! Sitten alkoikin sataa lunta ; )
  Toivon niin, että viikonlopuksi luvattu aurinkoinen sää toteutuu...

  VastaaPoista
 9. Sariw - kiitos! Kumma kun kaikki kesän kuvat näyttävät niin ihanilta nyt. Tämäkään otos ei päätynyt blogiin silloin kun sen otin, mutta nytpä se ilahduttaa kovin. Ihanaa jos saamme aurinkoa viikonloppuna!

  VastaaPoista
 10. Tuo ihana kuva kyllä piristää:) Vaikka talvi taitaa vielä olla parhaimmillaan, lunta sataa taas koko ajan lisää.

  VastaaPoista
 11. Pioni - kiitos, näitä piristyksiä on kiva laittaa muidenkin iloksi. Talvi antaa tosiaan parastaan juuri nyt ja kaunistahan se on.

  VastaaPoista
 12. Aah, kiitos tästä ihanasta kuvasta! Mitä tulppaaneja nuo kauniin lilat ovat, todella herkullisia..

  VastaaPoista
 13. Voi että tulppaaneja. Tulee väkisinkin ikävä kevättä kun katsoo noita ihanuuksia.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.