perjantai 14. tammikuuta 2011

AURINGONSÄTEITÄ

Katsokaa, aurinko paistoi tovin! Vangitsin säteet ikkunan läpi. Kyllä Suomen talvi on parhaimmillaan kaunis.
Olgalla on ollut kova päivä. Sterilaatio on onnellisesti ohi ja nyt otetaan hetki lukua ja toivutaan.

5 kommenttia:

 1. Voi pikkuista! Hyvää ja nopeaa toipumista! Ihana rauhallinen kuva. Kyllä teiltä on kaunis näkymä :-) Ainoa kauniimpi olisi merimaisema, mitään muuta yhtä kaunista en keksi. Ihanan avaraa. Ja TUOHON kyllä sopivat hiljalleen satelevat lumihiutaleet!
  Lumi tekee kaiken niin puhtaaksi ja pehmeäksi. Ja se vaimentaa äänet tunnelmallisesti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Saila! Oli se surkeaa, kun nukutus alkoi antaa periksi. Jalattomuutta ja pahoinvointia. Nyt on jo ruoka maistunut, turkkia nuoltu ja parhaillaan pikku potilas köllöttelee Samurain kainalossa :)

  Tämä maisema on tärkeä, totta kai kun se näkyy oman kodin ikkunasta. Aakeella laakeella on myös oikeasti rauhoittava vaikutus. Ja jos oikein kuvittelee, voisi tuossa vaikka se meri lainehtia, niinkuin se joskus ammoisina aikoina on lainehtinutkin.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin paistaa aurinko, nyt pitäisikin pukea toppavaatteet päällensä ja rientää pihalle:)

  VastaaPoista
 4. Voih! Toivottavasti kisuli toipuu pian. Ihastuttava kuva! Kerrothan mitä nuo kauniit puut ovat jotka näkyvät kuvassa...?

  VastaaPoista
 5. Olga-kisu alkaa olla jo ihan reippaana! Ulkoilukieltoa sen on vain nyt kovin vaikea käsittää.

  Kuvassa näkyvät puut ovat omenapuita ja taaempana kasvaa kolme serbiankuusta. Etualalla on kurtturuusua ja vasemmalla aronia-aita. Kuten kuvasta näkyy, asumme hyvin aukealla paikalla. Suojakasvillisuutta tarvitaan ja siksi puutkin on istutettu melko tiheään. Onneksi tontin pohjois-itälaita on suojaisa.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.