perjantai 17. joulukuuta 2010

ARAUCARIA

Onnistipa vielä näin joulun alla; löysin nimittäin pitkään haaveissa olleen huonekuusen ihan tavallisella kauppareissulla! Jo syksyllä samaisessa kaupassa näitä oli, mutta en raaskinut ostaa kun muutakin mielenkiintoista löytyi. Araucaria jäi kovasti mielen päälle eikä niitä sen koommin kaupoissa näkynytkään. Kunnes eilen! Sari juuri kertoilikin kyseisestä kasvista omassa joulublogissaan, käyhän kurkkaamassa tästä. Toivottavasti Araucariani kestää kuivassa huoneilmassa ja saan siitä pitkäikäisen  ystävän.

8 kommenttia:

 1. Samasta kasvista olen minäkin monesti haaveillut, mutta ajatellut ettei taida sopia tänne. Valoisin huone on juuri se missä kakluuni kuivattaa ilmaa. JA muidenkin ikkunoiden edessä on isot patterit.

  Kerrothan kuusen kuulumisia jatkossakin.

  VastaaPoista
 2. Onpa se kaunis! Siis melkein yhtä kaunis kuin Olga.

  VastaaPoista
 3. Melkein yhtä kaunis kuin Olga tosiaan. Kissan uteliaisuudella täytyi tämäkin uutuus tutkia.

  Kerron kuusen kuulumisia; jännitän itsekin, miten puu-rukka viihtyy nykyajan huoneilmassa. Voi voi, täytyisi olla se lasiterassi jo rakennettuna.

  VastaaPoista
 4. Enpä ole vielä kuullut koskaan huonekuusesta. Se on kieltämättä aikast kaunis!

  VastaaPoista
 5. Suloinen ! Kuten utelias pieni Olgakin : ) Sinä olet saanut puusi kivasti ikkunalle.
  Sumuttelen omaani joka päivä... nyt täytyisikin löytää kaunis sumutinpullo, huonekuusen viereen : )

  VastaaPoista
 6. Näitä ei kyllä yleensä näy ainakaan tavaratalojen kukkaosastoilla, ehkä pienissä alan erikoisliikkeissä useammin. Kaunis kasvi se kyllä on. Onneksi kuuselle oli sopiva paikka tuossa ikkunan alla. Yritän itsekin nyt muistaa sumutella sitä ahkerasti!

  VastaaPoista
 7. Hei!

  Mun pitikin laittaa sulle viestiä, kun tuollaisen pongasin sielä marketis. Unohdin laittaa viestiä, mutta onneksi olit itsekin pongannut sen sielä. Muistin, että oot siitä pitkään haaveillut.

  Terkuin Elina

  VastaaPoista
 8. Kiva Elina, olin kyllä onnessani löydettyäni kuusen!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.