maanantai 8. marraskuuta 2010

VUOSIKSI ETEENPÄIN

Nyt on kranssi ovessa vuosiksi eteenpäin... tai ainakin muutamaksi. Tein nimittäin joskus aikaisemmin samanlaisen ja se ei periaatteessa mennyt miksikään, ruskettui vain kauniisti. Tästä kranssista tuli melko suuri, joten varpuja kului. Tulos on mielestäni yksinkertaisuudessaan kaunis. Sitten kun joulutärinä karkaa tyystin käpälästä, solmin tuohon vielä soman punaisen nauhan :)

8 kommenttia:

 1. Mustikkakranssi on kyllä kaunis ruskeanakin ja sopii kaikkiin vuodenaikoihin :) ite nyhräsin viikonloppuna kranssin punaisista, villiintyneen kanukkapensaan oksista.

  VastaaPoista
 2. On kyllä kaunis ja ovikin sen takana on kaunis, tuota kelpaa siis ihastella aina kulkiessa! =)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä olen kanssasi, yksinkertaisen kaunis! Kerrassaan!

  VastaaPoista
 4. Ihana kranssi, olikose mustikkakranssi??

  VastaaPoista
 5. Mullakin vastaava jäljellä vuosien takaa, säilyy tosi kauan, vihreys vaan katoaa, mutta tilalle tulee kaunis punaruskea sävy.

  Ja mun tämänvuotiset mustikanvarvut vielä odottavat sopivaa hetkeä, kranssi mielessä;)

  VastaaPoista
 6. Huomenta kaikille! Mustikanvarpukranssi on kyllä kaunein ja sopii koristeeksi ympäri vuoden. Olen ollut viime aikoina laiska kaikkeen käsillä tekemiseen, mutta kranssinteko oli kyllä taas niin kivaa ja tuotos ilahduttaa pitkään.

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis :)

  Minun täytyy pitää paussia mustikanvarpujen kanssa. Olen muutamana vuonna harventanut kuivan mäkemme varpuja niin, että nyt niiden täytyy antaa elpyä. Toisaalta voisin kyllä kysyä saisiko kälyn metsässä käydä vähän napsimassa.

  Ja jos siitä ruskettuneesta kranssista tulee tietysti ihan erilainen kun sen spreijaa. Ja jos tietää heti valkaisevansa kranssin voi käyttää jo hieman kuivakoita varpujakin ja muita pihan käkkyröitä seassa.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.