tiistai 9. marraskuuta 2010

TITITYY

Vähitellen kotiin hiipii asioita, jotka muistuttavat lähestyvästä juhlan ajasta. JYSKistä löysin näin ihania lasilintuja. Ovat sopivan talvisia, mutta eivät liian jouluisia. Punaisinakin näitä kyllä oli. Olga rakastui linnun uhkeisiin pyrstöhöyheniin, joten tintit täytyy asetella tassujen ulottumattomiin. Kynttilän juuri ei ole kyllä yhtään paloturvallinenkaan paikka. Tämä kuva on siis ihan näytösluontoinen :)

5 kommenttia:

 1. Vaikkakin näytösluontoinen, silti ihana. Oi että. Voin vain kuvitella miten kaunista teidän viihtyisässä kodissa on joulun alla, kun luot jouluisia ja talvisia yksityiskohtia, sinulla on niin paljon luovuutta ja silmää.
  Ja toivottavasti Olgallakin on joku lelu jossa on höyheniä. Ettei neidin tarvitse harmistua.

  VastaaPoista
 2. Hyvä Maria kun mietit paloturvallisuutta;) Vaan onhan tuo aivan ihastuttava tintti!Kuvista päätellen voin vain yhtyä Sailan kommenttiin. Sulla on kyllä silmää.

  VastaaPoista
 3. Saila - kiitos ja punastus! Pikku hiljaa joulu levittäytyy kotiin, tämä aika ennen joulua on mielestäni parasta tunnelmoimiseen.

  Olga-raukalla ei juuri tällä hetkellä ole höyhenlelua. Edellinen tuhoutui leikeissä, kuinkas muuten, täytyy korjata tilanne...

  Dahlia - kiittää ja punastuu toistamiseen! Tuo paloturvallisuus toi mieleeni heti sinut :D

  Tulipa tässä yhtäkkiä semmoinen ajatus, että juuri nyt olisi niin kiva keittää glögit teille! Eipä taida onnistua, mutta kuvitellaan mielessämme tuli takkaan, kynttilöitä, höyryävät glögimukit ja pieni rupatteluhetki naisten kesken!

  VastaaPoista
 4. Oi miten kiva ajatus! Luulen että juttua piisais! =)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Mukana telepaattisessa glögihetkessä täälläkin!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.