maanantai 11. lokakuuta 2010

SUU SÄKKIÄ MYÖTEN...

Blogiystäväni vei minut alkusyksystä aivan ihanaan maalaispuotiin. Vanhaa ja uusvanhaa, pientä ja vähän suurempaa sisustustavaraa mielettömän kauniissa pihapiirissä. Quriosa on putiikin nimi ja tarkempaa tietoa löytyy täältä. Lasihuoneet ovat vedonneet minuun viime aikoina ja pakkohan minun oli ostaa putiikista kuvan sinkkinen minikasvari. Tarkoituksena on elää kyllä lähitulevaisuudessa suu säkkiä myöten (siis olla ostamatta mitään ylimääräistä), mutta tekisi mieli taas poiketa Jungsundin maalaismaisemiin edes katsastamaan putiikin tämän hetkinen tarjonta.

7 kommenttia:

 1. Ihanat Olga ja Samurai! Sampan elämästä tuli kertaheitolla vähän liikuntapitoisempaa kun Olga-tyttö pitää jumppahetkistä kiinni...
  Ihana minikasvihuone, minä en ole vielä mistään onnistunut löytämään mitään ihanaa vastaavaa (paitsi jostain vanhasta englantilaisesta puutarhasta eikä se ollut myynnissä). Kuulostaa vaaralliselta, ja kaikki kai me tiedämme mitä seuraa, kun lähtee "vain pikkuisen kurkistamaan tarjontaa" ;-)

  VastaaPoista
 2. Juu, Samppa saa liikettä nykyään aivan eri tavalla. Yleensä ensin pussaillaan ja sitten Samurai kietoo etutassut halaukseen. Siinä vaiheessa Olga saa hellyyspuuskasta tarpeekseen ja aloittaa rähinän.

  Totta myös, että pikkuiset kurkistukset johtavat yleensä jnkin asteisiin sortumisiin :)
  Noita minikasvareita oli kahta kokoa, omani on se pienempi. Ja vinkiksi; Quriosaan tulee myös nettimyyntiä jossain vaiheessa ;)

  VastaaPoista
 3. Mitä, onko Jungsundissa sisustuskauppa? Arvuuttelee joskus sielläpäin jalkapallo-ottelua pelannut ;)...

  VastaaPoista
 4. Juu Sara, ja aivan ihastuttava onkin. Katso tuosta linkistä osoite- ja aukiolotiedot ja käy ihmeessä tutustumassa! Ja muuten, sen putiikin ihan vieressä oli joku jalkapallokenttä!!!

  VastaaPoista
 5. Hei Maria, ostitko tuon silloin, kun kävimme? Itselläni on ollut pieni tauko säästäväisyys syistä, tilipäivää odotellessa...ovat jo vähän ihmetelleet, mihin olen jäänyt...;)Tilasin verhokapan, mutta ei tullut oikeaa kokoa. Kovasti olen sinnepäin kaipaillut. Paljon kivaa uutta kuulemma on. Ja pianhan tulee jo JOULUTAVARATKIN esille...Pitäisiköhän sitten jo alkaa suunnittelemaan sitä bussia...;)Löytyi muuten viikko sitten taas yksi uusi sisustusliike, myös ihana paikka!Syysterkuin miitu:)

  VastaaPoista
 6. Juu Miitu, juuri tuon ostin silloin yhdessä käydessämme :)
  Mulla on ollu sama meininki; välttelen putiikkeja etten sorru tuhlaamaan. Joulun tulo saa kyllä taas kaipaamaan kaunista kotiin ja ehkä jotain tulee taas hankittua.

  VastaaPoista
 7. Heippanen Maria!!!=O)
  Minulla on kaksin kappalein pikkiriikkisiä kasvihuoneita,mutta en ole oikein osannut niihin mitään laittaa...
  Laittaisiko niihin valosarjat joulun kunniaksi!?
  Täytynee miettiä.

  Harmillista,että tuo kyseinen putiikki on viiden tunnin ajomatkan päässä meiltä..=O(
  Muuten olisi ihan pakko uteliaisuuttaan käydä mittailemassa tuo ihanuus!!!

  Ja aivan pakko tähän loppuun tokaista tuon teidän Samurain komeus..<3<3<3
  On siinä kissalla ihanuutta,komeutta ja uhkeutta kerrakseen..
  Eikä tuota Olga-neitiäkään sovi ohittaa...Sangen vekkulilta ja vauhdikkaalta näyttää tuo sirppanainen!!=O)
  P.s
  Ja mukava,että olit taskulla käynyt.
  Osasin sen tähden tänne piipahtaa.Ja nyt kun taas tänne osaan,käynkin useimmin poikkeilemassa.
  Että laitahan postaten uutta näkösälle!!=O)
  Terkuin:
  Utelias äippäläinen keltaisesta talosesta

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.