maanantai 25. lokakuuta 2010

EVÄÄT TUNNELMAAN

Kaamosvalojen aika on tullut. Kummasti tähän hiipivään pimeyteen tottuu. Hämäryys ja pimeys ovat tällä hetkellä melkein lohdullisempia kuin kirkas auringonvalo. On helpompi rauhoittua ja antaa asioiden tapahtua omalla painollaan. Tunnelmalliset hetket ovat käden ulottuvilla, tarvitaan vain tulitikkuja, polttopuita, kynttilöitä, villasukkia, kuppi teetä, hyvä kirja, miellyttävää seuraa... ja pieniä yksinäisiä hetkiä.

6 kommenttia:

 1. Osuva kirjoitus. Pienet yksinäiset hetket ovat tarpeellisia. Kauniit valot, hieno tunnelma.

  VastaaPoista
 2. Kiva tunnelma kuvassa. Työpaikan paloturvallisuuskoulutus oli siihen malliin traumatisoiva, että mun suuri rakkaus kynttilöihin koki kolhuja...;)mutta ehdottomasti niitä tarvitaan tunnelman luomiseen näin pimeällä vuodenajalla. Omat pienet hetket ovat kullan arvoisia. Minua niin kovasti nauratti kun lapsukaiset vakuuttivat tulevansa pian kun lähtivät yksi päivä eteenpäin hetkeksi. Pärjään kans ihan hyvin yksinkin joskus;)

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä kanssasi. Mitä lähemmäs joulua tullaan, sitä enemmän kirkas auringonvalo häiritsee minua. Kaikki muut valot näkyvät paremmin jos on pimeää. Haluan nauttia sisällä olosta.
  Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Noista jutusta on kyllä hyvät syysillat tehty.

  VastaaPoista
 5. Sinulla on ihana kirjahylly. Saako tiedustella, mistä se on ostettu? Olen haaveillut juuri tuollaisesta kirjahyllystä....

  VastaaPoista
 6. Hei Leena! Hylly on nimeltään Gustav ja sitä valmistaa Niemen tehtaat. Heidän kotisivulta löydät jälleenmyyjät. Omani on ostettu Jari Topparilta.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.