maanantai 12. heinäkuuta 2010

PUUTERIA JA TAIVAAN SINEÄ

Hei, näitä ritarinkannuksia ei vain voi esitellä yhdellä otoksella. Sininen väri huikaisee ja puuterinen roosa sen kaverina näyttää suloiselta. Perennojen väriyhdistelmät ovat mielenkiintoisia ja kokeiluja niiden parissa voisi tehdä loputtomiin. Aikaa ja vaivaa vaativaa, mutta onnistuessaan erityisen palkitsevaa puuhaa.

9 kommenttia:

 1. joo joo joo!!! upeita on värit!!!

  VastaaPoista
 2. Oih, mitkä värit !!!! Todellakin kuin puuteria, ja taivaansineä !
  Perennat ovat ihania. Niiden sommittelu ja rytmitys ovat mielenkiintoista, ja joskus vähän haastavaakin puuhaa ; )

  VastaaPoista
 3. Oi aah, oi jooh, voi ooh! Haluu ritarinkannuksia haluu!!! Haluu niiden onnistuvan! Tähän mennessä mikään r-kannuskokeilu ei ole onnannut, mutta nyt sain Min Edeniltä taimia ja olen vakaasi päättänyt onnistua. Neljäs kerta toden sanoo...
  Muistan Englannista opinahjoni puutarhasta sen, miten nuo vaaleansiniset hohtivat mystistä valoaan pimenevässä kesäkuun illassa. Ja joku kaunis päivä minulla vielä on vaaleanpunaisiakin, on!

  VastaaPoista
 4. Ritarinkannukset ovat superihania, etenkin nuo taivaansiniset ja roosat - njam. Tein samoista kylvöksiä juuri ja nyt vaan odotellaan samaista loistoa meillekin

  VastaaPoista
 5. Jösses että on upeat ja paljon,minäkin haluun.Noitahan voisi tuijotella loppuikänsä.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Mulla on yksi tummansininen ritarinkannus, sitä oikeen vanhaa lajiketta joka kasvaa yli parimetriseksi. Tai pitäis kasvaa. Omani on vielä pieni alku, siirsin sen mummultani viime syksynä. Sain sen kyllä kukkimaan yhdellä kukkavarrella. Mummuni ritarinkannus on komea iso puska. Tuo vaalean sininen on kyllä kauniin värinen ... täytyypä laittaa varmaan hankintalistalle!

  VastaaPoista
 7. Upeita.
  Toivottavasti mun kylvöksissä olisi yhtä ihania värisävyjä.

  VastaaPoista
 8. Olemme siis kaikki yhtä mieltä ritarinkannusten upeudesta! Hienoa! Lisääntykööt ja lähtekööt kasvuun nämä komeudet teidän jokaisen pihamaalla! Niitä tummansinisiä tahtoisin kans!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.