sunnuntai 9. toukokuuta 2010

ONNI JA AUTUUS


Toukokuu voitaisiin pyhittää kokonaan puutarhureiden kuuksi. Ansiotyöstä tulisi tietenkin vapautus eikä puutarhureita velvoitettaisi mihinkään muuhunkaan ajanhaaskaukseen. Sallittua ajankulua olisi vain omassa pihassa turaaminen ja poistumislupa irtoaisi ainoastaan tilanteissa, joissa multa, lannoitteet, työkalut, siemenet tai kasvit loppuvat kesken. Kannattajia?


Tekee tiukkaa jättää työt kesken ja rientää muiden velvollisuuksien pariin. Mikä onni ja autuus majaileekaan tällä hetkellä omalla pikku pläntillä. Ihanaa tekemistä yllin kyllin, uuden kasvun voimaa, lennokkaita suunnitelmia ja ukkoparka, joka joutuu ottamaan kantaa niiden toteutukseen. Flunssainen ukko tuntuu kuitenkin ihmeen suopealta ja tällä viikolla töitä on vain maanantaina ja tiistaina. Loppuviikko onkin sitten yhtä juhlaa, kynnenaluset multaa täynnä. Ihanaa!

9 kommenttia:

 1. Kannatetaan ja lämpimästi.Mulla on vähän samat aatokset...työ haittaa tuntuvasti tähän aikaan vapaa-aikaa eli puutarhan hoitoa.
  Työteliästä ja kaunista toukokuuta sinulle.
  Sinulla on kiva blogi.

  T.Tuija

  VastaaPoista
 2. Kannatan! Ihanasti kirjoitettu teksti!

  VastaaPoista
 3. Kannatetaan!

  Ollapa mullakin noin monta vapaapäivää......

  VastaaPoista
 4. Aivan ehdottomasti kannatetaan, pitäis tehdä joku lakialoite tai jotakin! Arvatkaas mitä sain äitienpäivälahjaksi lapsilta(aikuisia jo)? Multaa monta säkkiä!

  VastaaPoista
 5. Voi että se olisi ihanaa. Kannatan ehdottomasti. Jotenkin pitäisi kyllä saada elämänsä järjestettyä niin, että voisi pitää vapaata tähän aikaan vuodesta. Ja mieluiten tuonne elokuun loppuun asti...

  VastaaPoista
 6. KANNATETAAN!!!!!
  Lakisääteinen pihanhoitokuu, toukokuu (jatkuen tarvittaessa elokuulle).
  Nymmää keksin: perustetaan puolue! Ömm, pihapuolue? Pihojen ja puutarhurien hyvinvoinnin puolesta, mielenterveydenhoitokuluissa säästäen.

  VastaaPoista
 7. Toukokuu, puutarhureiden kuu, kuulostaa oikein mukavalta;)

  VastaaPoista
 8. Arvasin, että teihin voi luottaa! Mielellään sitä lomailisi tosiaan aina elokuulle asti. Mutta nyt, kun tämä oma tynkälomani alkoi, iski myös poskiontelontulehdus,aijaijai...

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.