keskiviikko 12. toukokuuta 2010

AJOITUS PAHASTI PIELESSÄ


Nyt, kun hartaasti odotettu puutarhailulomani alkoi, iski myös poskiontelontulehdus. En siis ole ollenkaan terässä. Toivon, että antibiootit alkavat purra nopeasti ja pääsen tekemään edes jotain. Täksi päiväksi olen sopinut siskoni ja isäni kanssa, että menemme peräkärryn kanssa puutarhamyymälään. Meillä on siskon kanssa projekti hänen pihallaan ja itsellenikin voisin jotain hankkia. Lisäksi meillä on huomenna maalaustalkoot säävarauksella. Nyt ei siis olisi aikaa makoilla ja sairastaa.

3 kommenttia:

  1. Voi ei, tiedän kuinka tukala olo on kun sairastaa poskiontelontulehdusta. Itselleni tulee se myös helposti. Silloin tuntuu, että pää irtoo jos kumartelee alaspäin. Eiköhän ne antibiootit aika nopsaan ala tehota, toivotaan ainakin niin! Sulla onkin ihana pieni kasvihuone tuossa kuvassa!

    VastaaPoista
  2. Oi eii!! Parane pian! Voimia, haleja, mitä nyt saatatkin tarvita ja paljon!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset teille ihanaiset myötätunnosta! Särkylääkkeen ja antibiootin voimalla olen tänään huhkinut siskon kanssa hänen pihamaallaan ja saimmekin aika hyvää jälkeä aikaiseksi. Nyt on olo melko huojuva, mutta huomenna meinaan taas puurtaa!

    VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.