perjantai 14. toukokuuta 2010

IHMISEN PARASTA AIKAA


Kesä saapui tänään. Huikeaa ja käsittämätöntä. Aamuvarhaisella alkoi ukonilma. Satoi kaatamalla, jyrisi ja paukkui. Pian aurinko näyttäytyi ja kaikki alkoi loistaa. Miesväen vielä nukkuessa minä pesin jo ulkona ikkunoita. Päivään on mahtunut myös roskakatoksen maalaus, talonmaalausta ja kolmen tuijan istutusoperaatio. Iltapäivällä ukkonen palasi ja saimme lisää vettä. Vesi ja lämpö ovat suorastaan räjäyttäneet kaiken kasvuun. Tämä on ihmisen parasta aikaa!

8 kommenttia:

 1. Voi,muistan sen kun yht'akkia kaikki onkin vihreaa!!!
  Ei ole mitaan niin kaunista kuin Suomen VIHREA kesa!!!
  Nauttikaa!!!

  VastaaPoista
 2. Täällä viherretään myöskin, kateudesta ;) Itsellä on ollut perjantai ja lauantai tötiä, liikkeessä jossa ei ilmastointi pelaa :D Ehtisin sentään illalla hieman parvekkeella kykkiä :P

  VastaaPoista
 3. Kaikki kasvaa pihalla melkein silmissä:)
  Ihanaa!
  Voisin melkein muuttaa ulos;)

  VastaaPoista
 4. On tää vaan niin ihanaa <3 tätä vehreyttä ja lämpöä ei tahdo oikein käsittää.

  VastaaPoista
 5. Todellakin kesä saapui ihan yllättäen. Ensin oli kylmää niin pitkään ... ja PAM ... yhtäkkiä hellettä. Meillä varjossa tänään oli 30 astetta, ihan uskomatonta! Aamulla kävin ulkona haistelemassa ilmaa ja illalla uudelleen. Sinä aikana oli maailma alkanut vihertää ihan silmissä. En muista vielä koskaan vihreyden tulleen näin nopsaan. Täytyy vaan toivoa, ettei tule enää pakkasta.

  VastaaPoista
 6. Joka kevät se vaan yllättää! Tuo, että koivut alkavat vihertämään ja tuleeki kesä. Kuin hetkessä se muuttuu. Ihanasti kirjoitit; Ihmisen parasta aikaa. Olen ihan samaa mieltä!

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä.
  Aivan uskomattomalle tämä tuntuu kun vihreys ympäröi nyt jo meidät... jatkuis vaan pitkääään :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä meitä suomalaisia on nyt hemmoteltu! Mitenkähän sitä huomenna taas orientoituu työelämään, olo on kuin parhaimmallakin kesälomalaisella!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.