lauantai 5. joulukuuta 2009

KAUNIS SUOMI

Kuva on otettu tammikuun alussa, pakkasta oli ainakin 25 astetta. Kiersimme viiden kilometrin luontopolun, kärvistelimme laavulla kynsivalkean äärellä ja jossain vaiheessa luulimme, että joudumme kantamaan kangistuneet lapset loppumatkan autolle. Retkeilyn sijasta isovanhempamme ovat kolunneet metsiä ihan muusta syystä, paukkupakkasillakin. Mieli kiitollisena toivotan hyvää itsenäisyyspäivää.

9 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ja tunnelmallinen kuva !!!!
  Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin !

  VastaaPoista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää! Kauniisti sanottu, ja kivasti kerrottu :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! Oi kuinka kaipaankaan noita kirpsakoita pakkaspäivä!

  Hyvää itsenäisyyspäivää sinullekkin!

  <3 Henska

  VastaaPoista
 4. Upeat pakkaspäivän värit kuvassa!
  Nadja

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kommentoijille! Kuva onkin isännän ottama.

  VastaaPoista
 6. Voi Maria minkä jouluyllätyksen lähetit! Upea vähäkyröläinen läkkilahja. KIITOS!!! Olen monilla puutarhamessuilla ihailut heikäläisten kastelukannuja ja muita esineitä, ja ostanut tuhkalapion ja -kaapimen tänne mummonmökkiini vähäkyrön taitureilta :-)
  Tuo kynttilälampetti hohtaa niin kauniisti valoa... sopii täydellisesti tällaiseen paikkaan, jossa on hämyisiä kolkkia, niin kuin juuri nyt tuossa puuhellan päällä. Ooh.
  Otan siitä kuvan ja laitan kohta lokiini, ootas vain...

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, jos lahja tuotti iloa, tunnelmaa ja hyvää fiilistä!! Antamisen ilo tuntuu kyllä ainakin yhtä mukavalta kuin saamisenkin, ehkä jopa himpun verran mukavammaltakin :)

  VastaaPoista
 8. Tuota maisemakuvaasi kävin taas katsomassa ihaillen ja nyt suuntaan laivarantaan hakemaan linnunruokaa, jota olin unohtanut ostaa. Lintupolot, kokivat karvaan pettymyksen kun tulin kotiin mutta en tullutkaan täyttämään lintulautoja! Onneksi palvelu pelaa.

  VastaaPoista
 9. Pikkuiset ystävämme ansaitsevatkin kunnon muonituspalvelun!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.