perjantai 4. joulukuuta 2009

BISNEKSIÄ

Olen hinnoitellut koko illan tavaraa kirpparille. Vuosiin en ole vaivautunut moiseen hommaan, vaan käyttämätön tavara on kulkeutunut lahjoituksina lähetyskirpparille. Viime viikkoinen vaatehuoneen (lue romuvaraston) siivous tuotti kuitenkin niin valtavan röykkiön hyvää, mutta turhaa tavaraa, että päätin varata myyntipöydän. Herkulliset naurut sain, kun kasassa oli myös miehen talvipomppa, asiallinen ja siisti, mutta huvittavan setämäinen ja iso kuin teltta. Mies tietenkin kyselemään, aionko myydä takinkin ja mihin hintaan. Ehdotin vitosta, mutta mies vaati ehdottomasti laittamaan kympin. Kinattiin hinnasta aikamme ja mies veti pompan ylleen. Peilattuaan mies totesi itsekin takin olevan tyyliä Vladimir, siis ihan hirveä, mutta hinta pysyi kymppinä. Mielenkiinnolla siis seuraamme, onko pompan oletettu markkina-arvo kohdallaan.

2 kommenttia:

 1. Hahaa... :D Mun mies löysi myytyjen tuotteiden hintalappujen joukosta oman ikivanhan MEXX:n t-paidan hintalapun ja suorastaan "tuohtui" että olin sen mennyt myymään. Oli kuulemma juuri SE paita mitä haluisi pitää :) :) Jaahas, jännä vaan että koko paita ei ole ollut vaatekaapissa vuoteen vaan pussukassa odottamassa kirppistä. Niin, että mites siitä just nyt tuli se suosikki paita :D :D :D

  Onnea kirppismyyntiin. Hinnoittelu on kyllä hankalaa puuhaa...

  Oma pöytä jatkuu vielä torstaihin asti. Ensimäinen viikko tuotti ihan kivan tulon, mutta tämä toinen hieman jännittää, kun tavaraa ei juurikaan ole enää jäljellä, ja niidenkin hinnat aika alhaiset.

  Mukavaa viikonloppua!

  <3 Henska

  VastaaPoista
 2. Se on miesten kanssa justiinsa noin, mitään ei sais laittaa kiertoon sieltä vaatekaapista!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.