torstai 3. joulukuuta 2009

JOULUKATU

Nämä viehkot tuikkutalot ovat Halpa-Hallista. Ostin ne jo hyvissä ajoin marraskuussa. Hurjan edullisia olivat. Rivissä nököttäessään näistä tulee mieleen idyllinen joulukatu. Tänään maisema ulkona on ollut erityisen kaunis. Huurretta puissa, huurretta maassa. Joulutunnelma kohoaa heti, kun ollaan pakkasen puolella ja maassa on jotain valkoista.

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat! Osaat etsiä, tai muuten vain kulkea silmät avoinna. Nuohan ovat suorastaan makeat. Ja kannattaa ostaa monta, varsinkin kun ovat edullisia, niin tulee tuo joulukatu-tunnelma. Näyttävät jotekin hollantilaisilta taloilta jostakin Amsterdamin kanavan varrelta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis katu! Tosi monella näyttää tänä vuonna olevan noita talolyhtyjä, enkä yhtään ihmettele miksi. Niin ihania ovat!

  <3 Henska

  VastaaPoista
 3. Itsekin olen ihastellut näitä taloja, mutta kauppaan ovat vielä jääneet :)

  Ja meillä ne luultavasti päätyisivät saman tien leikkeihin.

  VastaaPoista
 4. Ihanat! <3
  Katselin noita samoja. Tuumin, että jos olisin laittanut myös kolme, mutta toisin päin riviin, kuin ne Kolme Vanhaapoikaa Tallinnassa. Ja jotain jouluasetelmaa ympärille. Kiireessä jäi ja meidän Halpiksesta nuo on jo loppuneet, joten tyydyn huokailemaan... :)
  Kauniita ovat!

  VastaaPoista
 5. Oi miten tunnelmallinen joulukatu !
  Niinhän se on, että "tosi löydöt" kannattaa ostaa heti. Jos jää miettimään, ne ehtivät loppua myymälästä. Tämän olen nyt oppinut kantapään kautta : )
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 6. Kiitos, talot vetoavat siis teihinkin! Niissä on jotain kotoisen turvallista tunnelmaa...
  monissa blogeissa nämä ovat tosiaan vilahdelleetkin!

  VastaaPoista
 7. Samoja katselin minäkin, mutta oli vain yksi jäljellä. Nyt ei ole varmaan enää sitäkään. Punaisia kyllä oli. Jätin ostamatta kun aloin miettiä, ettei ole yhtään vapaata tasoa minne asetelmia tehdä ;D

  Kuumeneenko talon katto?

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.