keskiviikko 11. marraskuuta 2009

HYVÄÄ MIELTÄ TUPAAN

Lumi suli, tietenkin, mutta taas sataa uutta. Kaikki näyttää niin kauniilta lumisena. Toivokaamme siis taas kerran lumista joulun aikaa. Somistin varastojen ulko-ovet kuten viime talvenakin, vanhoilla luistimilla. Asetelmaa voisi täydentää vielä muutamalla havunoksalla. Jouluinen tunnelma hiipii kotiin ja pihapiiriin vähitellen, melkein varkain. Vielä on liian aikaista tontuille, mutta jotain leikkimieltä ja hyvän mielen tuojaa täytyy jo laittaa esille. Intouduin virittelemään myös talven tuntua tänne blogiin. Mankassa soi viime jouluinen levyhankinta, Enyan And Winter Came. Latasin kolme kauneinta kipaletta; näpsytelkää nappuloita ja nauttikaa.

5 kommenttia:

 1. Piti tänään päivällä joka vessareissulla jäädä suupielet korvissa ihastelemaan vessan pikkiriikkisestä ikkunasta avautuvaa ihanaa joulukorttimaisemaa; puissa kaunis lumikuorrutus & koko tienoo semmoinen satumainen harmaa-sininen, ah!<3

  VastaaPoista
 2. Heiiii!!! Mageet lumisateet, jee! :-)
  Että tollasiakin saa blogiin laitettua, tosi hauskaa! Kaikkien kuvien päällä sataa lunta, jopa sun omassa kuvassa. Ihan naurattaa!
  Kiitos illan piristyksestä ja hyvää ytöä! Siis yötä!

  VastaaPoista
 3. Joo, sain kuin sainkin lumisateen blogiin googlettamalla sanalla snow effect. Ulkonakin maisema on juuri ja juuri lumipeitteinen, mutta sehän on jo enemmän kuin tarpeeksi tähän vuodenaikaan!

  VastaaPoista
 4. Ihana asetelma, niinkuin sulla aina :) :) Pitäskö piipahtaa itsekkin kirpputorilla etsimässä vanhoja luistimia, niin kivalta näyttävät!!

  Taidan apinoida sun lumisateen, niin ihanalta se näyttää...

  Henksa

  VastaaPoista
 5. Eikun lumihiutaleet leijailemaan!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.