perjantai 13. marraskuuta 2009

PUNAISTAKaappien kätköistä on löytynyt pieniä punaisia juttuja. Tähän aikaan vuodesta punainen on itsestään selvyys ja punaisella jos millä saa piristystä aikaan koska vain. Yläkuvan Pinokkio on tunteikas muisto ensimmäiseltä Italian matkaltamme, jonka siihen aikaan 3-vuotias esikoisemme sananmukaisesti kustansi itselleen, pikkuveljelleen ja rutiköyhille vanhemmilleen voittaessaan matkalahjakortin.

6 kommenttia:

 1. Hei Maria, ihanan jouluista vaikkei edes ole varsinaisia joulukoristeita. On se kumma, miten joulu vaikuttaa jouluihmiseen; joka ikinen vuosi tähän aikaan alkaa päästä tunnelmaan, miettii kaikkea jouluun liittyvää. Olen ostanut jo monet joululehdet, tänään viimeksi 2 uutta; Kauniit joulukodit ja Klassisk jul. Niin ihana selata niitä uudelleen ja uudelleen hitaasti...Tänään ostin MUOVISET JÄÄLYHDYT, aika fiksu idea joltain. Aattelin, että kokeillaanpa vaikken muovijutuista kyllä kovinkaan pidä. Aattelin, että ovat hätävara, jos ei joskus ole pakkasta. Yllätävän hienot olivat, aidon näköiset pimeällä.Lisää sammuteltavaa miehelleni pihalla...hän laski viime viikonloppuna sisäkynttilät...arvaa...43... enimmäkseen tuikkua!!!:-)Pikkasen hullu kynttiläihminen!Oikein ihanaa tunnelmallista kynttiläviikonloppua sinullekin toivoopi miitu:)

  VastaaPoista
 2. Aivan hellyttävä pinokkio, siis aivan ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Joo, ja ihana stoori liittyen Pinokkio-nukkeen. Kylläpä tulee jouluinen mieli punaisista, ja kuitenkin on niin raikas sisustus, kun on tuota valkoistakin, todella kaunista!

  VastaaPoista
 4. Hei Miitu! Kiva kuulla sinusta taas! Joulu on kyllä ehdoton asia. Se tuo iloa ja voimaa kaamoksen aikaan. Kynttilät suorastaan pitävät hengissä! Taisin muuten nähdä jossain oihassa semmoisen muovisen jäälyhdyn, aidolta näytti pimeässä loistaessaan.

  Moi Henska! Kiitos, Pinokkio on minustakin ihku!

  Huomenta Saila! Punainen on kyllä hieno väri, muulloinkin kuin joulun aikaan. Sinun punainen samettisohva näytti kuvassa hemaisevalta!

  VastaaPoista
 5. Miitu, siis näin semmoisen lyhdyn jossain pihassa :D

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on, tai ainakin oli, semmoinen muovijäälyhty. Pelkään löytäväni sen palasina jostain, koska en ole sitä vielä nähnyt. Pojat on varmaan tehneet sillä jotain empiirisiä kokeita ;)

  Upeita väriläikkiä sinulla muuten valkoisen kanssa. Tulee ihan mieletön kontrasti noista väreistä. Minäkin olen tykästynyt punaiseen ihan muulloinkin kuin jouluna.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.