torstai 22. lokakuuta 2009

VAUTSI PAUTSI

Saaripalstan Saila on taiteillut Ransu-kisunsa kanssa ihkun tunnustuksen ja ojentanut sen minulle! Vautsi pautsi!
Tunnustusten jakaminen on hauska tapa ilahduttaa ja kiittää. Tällainen pieni tunnustus kannustaa jatkamaan omia, aihepiireiltään rajattuja höpinöitä. Vuorovaikutteisuus on koko blogitouhun idea. Ihmiset, jotka jakavat jollain tavalla samoja innostuksen ja kiinnostuksen kohteita, tapaavat toisiaan virtuaalisesti kirjoittaen ja kommentoiden. Myös kuvilla on suuri merkitys, ainakin yhtä suuri kuin sanoilla. Kuvien kautta voi jakaa ja saada inspiraatiota ja visuaalista mielihyvää, innostusta ja ideoita. Itse olen löytänyt bloggailun kautta samanhenkisiä ihmisiä, jotka koen ystäviksi, vaikka nokakkain emme ole koskaan sattuneetkaan. Kommenttien lukeminen ilahduttaa; joku siellä jossain lukee höpinöitäni ja höpöttelee myös omiaan. Kiitän siis suuresti Sailaa ja Ransua tästä kunniasta olla ensimmäinen kyseisen tunnustuksen saaja. Näin hienoa tunnustusta ei voi jättää laatikonpohjalle, vaan kiertoonhan se on saatava! Koska tunnustus on melko kissamainen, haluan ojentaa sen Risulinnulle, jonka blogissa myös kissat vilahtavat. Kyseinen blogi on monipuolinen ja ihanan maanläheinen. Ahkera käsityöläinen ehtii remontoida ja hoitaa puutarhaa pesueensa lisäksi! Siis oleppas hyvä Risulintu!

4 kommenttia:

 1. Ai miten hauska tunnustus! Onneksi olkoon, kyllä blogisi onkin mukavaa luettavaa. Tuota vuorovaikutusmomenttia jäin mietiskelemään... minä kun kirjoitan, eikä juuri kukaan mitään kommentoi. Olen ajatellut, että hiljaisia lukijoita on, sillä kävijälaskuri näyttää kasvavia lukemia kuitenkin.

  Eipä sillä, voisinhan minäkin kommentoida useammin, käynhän luonasikin säännöllisesti! =)

  VastaaPoista
 2. Hei vaan täälläkin sivulla! Kisuista puheen ollen, olen vähän jäänyt kaipaamaan ihanaa Samurai-kissan esittelykuvaa sivusi laidassa. Veikkosella kun oli siinä niin nautinnollinen kissailme.
  Onpa kiva että tunnustuksesta tuli iloa muillekin! Sen keksiminen ja tekeminen ja antaminen oli hurjan mukavaa.

  VastaaPoista
 3. Hei Sara! Kiva kun ilmiannoit itsesi kommentoimalla! Ja Saila, täytynee julkaista Samuraista uudelleen matskua tuohon sivun laitaan!

  VastaaPoista
 4. Risulintu täällä kiittää ja niiaa päälle :)

  Mukavaa lauantaipäivää!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.