sunnuntai 18. lokakuuta 2009

AUTUMN BEAUTY


Eri mainio syysloma takana! Ihan jokainen suunnitelma ei toteutunut, mutta eipä ollut tarviskaan. Tekemistä oli, mistä valita ja fiiliksellä mentiin. Yllätysmomentti ilmestyi murskekasan muodossa perjantaina pihaan ja sitä levitellessä kului muutama tovi joka päivä. Nyt on piha komeana ja kummalliset lihakset kipeinä; aina kaulaa myöden! Syksy antaa edelleen parastaan. Tästä on hyvä alkaa laskeutua vähitellen joulua kohti, mutta siis vain vähitellen. Pikkuhiljaa, tunteella...

6 kommenttia:

 1. Ooh miten hienot kuvat! Syksyn harmautta ja punaa, ja sointuvat niin hienosti yhteen vielä. Tuo muistuttaa, että vaikka en syksystä pidäkään (koska pimeys koittaa), on tämä aika mahdottoman hienoa ja värikästä.
  Tuo murskekasa on niiiiiin tuttua. Kyynärpääni muistuttaa tämänkesäisestä urakasta vieläkin, pitänee mennä lääkärille. Niin että älä rehki liikaa ja varo rikkomasta paikkoja. Niin omia kuin muidenkin ;-)

  VastaaPoista
 2. Kauniita syksyisiä kuvia. Ja tuo teidän talo on kyllä kauniin värinen.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kuva kynttilälyhdyistä. :)

  VastaaPoista
 4. Heippa kaikille! Värisuora oli omasta mielestänikin onnistunut. Kuvia on kiva napsia ja sitten matsailla yhteen sointuvaksi kokonaisuudeksi.

  Mursketta tuli pihaan yli oman tarpeen, joten viikonloppuna on edessä loppukasan kärrääminen anoppilaan... aiaiai. Iloa loppuviikkoon!

  VastaaPoista
 5. Heippa Maria!
  Tuunasin sinulle oman henkilökohtaisen blogitunnustuksen ihanasta blogistasi, vaan en tiedä miten sellaisen saa lähetettyä tms... Ehkä se käy näin sanomalla, että sinulls se on, tai ehk'ä pystyt kopsaamaan kuvan mun blogisivulta jos haluat. Vaan toimiipa se tunnustaminen näin ihan telepaattisestikin, ei siihen välttämäti mitään kuvia tai merkkejä tarvita!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.