maanantai 12. lokakuuta 2009

LOMANTYNKÄ

herätys, kun sisäinen kello pirahtaa
aamupalaa pitkän kaavan mukaan
sauvakävelyä
pientä siivousta, jos huvittaa
aikaa ja läsnäoloa perheen kesken
puutarhajätteiden roudaus hyötyasemalle
thairuokaa
keilaus koko perheen voimin
saunontaa ja takkatulta
ehkä Fame miehen kanssa
Harry Potteria
kynttilänvaloa
uimahalli
ehkä uutta ihanaa vauvaa katsomaan
kylpyläkeikka
lapsuudenystävän vierailu
=
syysloman tynkä

3 kommenttia:

 1. Hei Maria, syysloman tynkäsi kuullosti oikein mukavalta, toivottavasti meni hyvin. Minulla on ollut syyslomaviikko ja olen rempannut+siivonnut koko viikon ja tänään piti olla oikein ahkera ja jatkaa, mutta en ole saanut mitään aikaseksi:( Mietin kyllä viikolla, kun kävelin koirani kanssa rannassa ja aurinko paistoi, että joskus pitäisi vissiin viettää oikein rento lomaviikko ja kävellä pitkiä lenkkejä ja hoitaa itseänsä ja unohtaa kaikki "kotiprojektit". En tiedä, toisaalta sekin on rentouttavaa, kun saa tehdä jotain ja näkee työnsä tulokset. Muuten; vähän aikaa sitten kirjoittelit blogin pitämisestä...ÄLÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA LOPETA, on niin kiva aina, kun olet päivittänyt blogiasi, aloitan aina sivuiltasi. Vaikka tulee harvoin kommentoitua, niin vierailen kyllä niin usein kuin kerkiän. Ihanaa tunnelmallista viikonloppua!Menen tästä pian sytyttämään ulos paljonpaljon lyhtyjä kuin myös sisälle, terkuin Miitu:-)

  VastaaPoista
 2. Minäkin käyn melkein joka päivä sivuillasi! Ihan kuin olisi kirjeystävä.
  Lomantynkäsi kuulostaa hyvältä. Ja tuo tyyppi, joka nojailee eläköityneeseen ompelukoneeseen näyttää siltä, kuin olisi kestolomalla!
  Ja lisää murretta, pliis, se pläjäyksesi oli riemastuttava. Juuri eilen telkkarissa puhui eläkeläinen savolainen, ja voi miten rikasta korville.
  Oon syntyperäinen stadin friidu, vaan nykysin turunmaalane puheparsi on vallan tuttu.

  VastaaPoista
 3. Huomenta ihanaiset kommentoivat blogiystävät Miitu ja Saila! Teitä on kiva aina kuulla! Lomantynkä jatkuu vielä maanantaihin. Yllättäen perjantaina saapui murskekasa pihaan ja sitä oli kyllä enemmän kuin tilaamammme kaks kuutiota... nyt kolottaa jos jostakin mutta piha on komee!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.