perjantai 2. lokakuuta 2009

JUMITUSTA JA SUUNNITELMIA

WC:n seinälle kiinnitetyn hyllyn ansiosta kirpparilöytö pääsi kunniapaikalle. Paperirullat näyttävät hauskoilta roikkuessaan orsilla. Ulkona täytyisi piakkoin tehdä syksyn viimeinen kierros; kerätä tavaraa varastoon ja siistiä vielä hieman perennapenkkejä. Sisälläkin olisi monta projektia, mutta tällä hetkellä itselläni jumittaa pahanpäiväisesti. Täytynee odotella, josko se innostus löytyisi; aina se on jossain vaiheessa palannut retkiltään. Tänään kyllä aloin lämmetä aika tavalla, kun tuttu piirtäjä tuli tekemään alkukatselmusta lasiterassiprojektin merkeissä. Suunnitellaan ja tuumataan. Mielessäni olen kuitenkin jo sisustanut tilan moneen kertaan ja vanha pinnasohvakin on hankittu.

3 kommenttia:

  1. Ihanasti sait mahtavan kirpparilöytösi esille!!! Olinkin jo unohtanut tuon sun ostoksen... Peltinen lääkerasia sopii tuohon viereen mahtavasti. KAUNIS HYLLY KAIKKINENSA :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Henska! Mustakin tuo Ohlsonin lääkerasia matsaa hyvin kirpparilöydön kanssa.

    VastaaPoista
  3. Heippu, eksyin mukavaan blogiisi ja ihastuin tähän kirppislöytöösi ! Tuollaista olen etsiskellyt pidemmän aikaa nähtyäni Porvoossa erään kaupan sisustuksessa vastaavan - kyllä ovat vanhat esineet kauniita....

    VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.