sunnuntai 17. toukokuuta 2009

LISÄÄ RUOSTETTA


Hihkuin onnesta saatuani eilen naapurista kaksi kokonaista raudoitusverkkoa! Tartuin heti voimasaksiin ja aloin toteuttaa koko pitkän talven päässäni muhinutta ideaa. Idean alkulähde löytyy Strömsö-kirjasta, jossa raudoitusverkosta on tehty pienoiskasvihuone. Leikkasin verkosta oikeankokoiset, tosin hieman isommat palat kuin ohjeessa ja aloin liittää niitä yhteen rautalangalla. Ohjeesta poiketen jätin katon harjaan piikit koristeiksi. Aikomuksenani oli tehdä nimenomaan pienoiskasvihuone, mutta kun sain rungon valmiiksi, huomasin sen olevan mitä hienoin hylly puutarhaan ja paljon monikäyttöisempi ilman seinä- ja kattopleksejä. Pitkään, pitkään aikaan olin jälleen haltioissani työni tuloksista. Tästä tuli kaunis ja käytännöllinen, tämä oli helppo ja nopea toteuttaa ja mikä tärkeintä, tämä ei maksanut mitään! Lisäksi minulla on vielä paljon raudoitusverkkoa ja pari muuta ideaa jäljellä. Ihana materiaali!

8 kommenttia:

 1. Onpas hauska idea! Lopputulos on hieno!

  VastaaPoista
 2. Ihana.
  Viimeisessä Stömön jaksossa tehtiin ihana lintuhäkki rautaverkosta kukkasille.

  VastaaPoista
 3. Wau, tosi kiva idea ja loistava lopputulos! Tuotahan täytyykin kokeilla, kun pihalla vielä on rakennusaikaisia raudoitusvekkoja!
  Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Näyttääpa suoralta ja tukevaltakin, kauniin lisäksi, vau. Ja ihania esineitä ja kukkia tuossa hyllyssä on, ruoste ja sinkin hopea sopivat niin hyvin yhteen ja valkoiset kukat siihen päälle.

  VastaaPoista
 5. Upea hylly ja hieno materiaali! Piha kuntoon ohjelmassa on toteutettu muutama köynnöskehikko raudoitusverkosta ja nekin ovat näyttäneet hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille ystäväisille kommenteista! Tämä tuotos yllätti minutkin iloisesti! Kokeilkaa ihmeessä, jos saatte verkkoa käsiinne. Harjaterästä aion myös hankkia. Niistä voisi tehdä myös jotain jännää.

  TeSa kiitos vinkistä; en katsonut sunnuntain Strömsöä, mutta huominen uusinta on tallentumassa. Kävin jo heidän sivuillaan kurkkaamassa, mitä olivat oikein väsänneet. Tosi upeita lintuhäkkejä! Kanaverkosta loihtiikin vaikka mitä.

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis puuhastelu paikka, olisi kiva nähdä kuva laajemminkin - missä kohtaa kokonaisuudessa se on:) Ja tuo raudoitusverkkohyllykkö, wau, taidan varastaa idean - tai ehkä saan sen?;)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.