tiistai 19. toukokuuta 2009

JOTAIN EHDOTTOMAN TARPEELLISTA

Tänään pitkästä aikaa kirpparilla. Hyvä reissu. Mukaan tarttui muun muassa kuvan alkuperäiskuosissaan oleva lankarullateline(?). Likakerros oli melkoinen, mutta pehmeällä harjalla ja laimealla toluvedellä teline puhdistui ja oli valmis käyttöön. WC:n kaapit ovat pienet, joten varapaperirullia ei niihin saa montakaan mahtumaan. Teline helpottaa nyt säilytyspulmaa, eikä miesväelle tarvitse aina kiikuttaa paperia talon toiselta laidalta kesken suurimman hädän! Siis ehdottoman tarpeellinen ostos! Muista löydöistä tuonnempana...

9 kommenttia:

 1. Voi etträ olet ollut ahkerana! Ja kiitos käynnistä omalla palstallani ja kauniista kannustuksista.
  Varsinkin pidin tuosta edellisen postauksen rautahyllyköstä. Miten oivallinen, ja tosiaan hyvä kehikko minikasvihuoneellekin.
  Ehkäpä siellä Pohjanmaan suunnalla ovat huutokaupat ja kirppikset hedelmällisenpiä kuin täällä etelässä. Tuntuu, että siellä talonpoikaisantiikkia löytyy paljonkin, ainakin huuto.netissä näin on.
  No, oikein mukavaa kesä alkua ja aurinkoisia päiviä sinne pohojaanmaalle!

  VastaaPoista
 2. Voi ei mikä löytö!!?? Käsittämättömän upea, huoh :).

  VastaaPoista
 3. Upea löytö! Voi että tuollaisen kun saisi!

  VastaaPoista
 4. No jopas nyt jotain. Taas uusi ja erittäin käyttökelpoinen idea. Nyt vaan silmät kiiluen kirppikselle, koskaan ennen en vaan ole nähnyt.

  VastaaPoista
 5. Saila - kiitos kommenteista! Itsekin olen tykästynyt kovasti raudoitusverkkohyllyyni. Saatat olla oikeassa, että täällä lakeuksilla liikkuu talonpoikaisantiikkia enemmän.

  Pellon pientareella, Vekarus, Jossu, Dahlia ja Kati - kiitokset teille jokaiselle kommenteistanne! Emmin vielä ostovaiheessa, kun mietin esineelle käyttötarkoitusta. Onneksi ostin; heti kotona tiesin, mihin tää tarvitsen :D

  VastaaPoista
 6. Hienon hankinnan olet tehnyt.
  Kävin ihastelemassa blogiasi jälleen.

  terkuin ainosofia

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.