sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

PÄIVÄ TÄYNNÄ KEVÄTTÄ

Tämä päivä piti sisällään paljon ihania asioita ulkona. Ikkunat on pesty, puutarhakalusteet kannettu terassille ja öljytty, puutarhatyökalut kaivettu esiin varaston kätköistä, maatakin jo hieman käännetty. Töiden lomassa on bongattu nokkosperhonen, leppäkerttu, kärpäsiä ja kimalainen. Uusia ideoita ja suunnitelmia on kypsynyt mielessä. Oi tätä elämän auvoa; miten sitä on selvittykään talven yli tähän asti.

5 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta! Luo toivoa tännekin päin. Kinosten yli vielä katsellaan, mutta tänään on taivaalta satanut kaatamalla vettä, joten lumet sulavat nyt vauhdilla. Ihanaa! Mielenkiintoinen kirja tuossa alemmassa postauksessa, täytyypä tutustua.

  VastaaPoista
 2. Eilinen päivä säineen kaikkineen oli kyllä huippu! Aurinkoa ja lämpöä reilusti +10. Nyt aamu valkeni täälläkin harmaana ja sateita on iltapäivästä odotettavissa. Lihaksia särkee mukavasti tuo eilinen raataminen, ajattelin kyllä tänäänkin viihtyä ulkona, vaikka sitten miehen kanssa varastoja siivoten. Kyllä ne kinokset siellä pohjoisempanakin nyt saavat kyytiä!

  VastaaPoista
 3. Olettepa olleet ahkeria!
  Kauniissa säässä sitä mielellään ahertaa ulkona.
  Kahtena päivänä täällä olen myös käynyt istutukset ja kukkapenkit läpi ja kyykkinyt ja kumarrellut pihalla ja nyt on reisilihakset ihan kipeytyneet. Treenin puutetta talven jälkeen :)

  Niin, ekaa kertaa tänne löysin jonkun toisen blogin kautta ja tulen uudelleenkin kurkkaamaan!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun löysit, Jossu! Tämä päivä onkin sitten mennyt sadetta pidellessä; into on näin keväisin niin kova, että kun aurinkoinen päivä sattuu kohdalle, siitä on otettava kaikki irti!

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi! Tästä tulee hyvälle mielelle ja moni asia on juuri omaan makuuni sopiva.
  Olen vasta itse harjoitellut keski-ikäisenä blogin tekoa. Tämä kommentointikin on sitten vähän kankeaa.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.