sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

KUU KIURUSTA KESÄÄN...Tänään kuulin kiurun liverryksen; kesä ei sen mukaan ole siis enää kovinkaan kaukana! Eilen siistin hieman pihamaata ja tein katselmuskierroksen puutarhassa. Vielä ei mitään uutta pilkistä perennapenkeistä ja maa on niin märkää, ettei nurmikolla parane liiemmin tepastella. Pojat vonkuvat jo trampoliinia, mutta ei auta, vielä on odotettava tovi. Ohrat tuovat onneksi jo hieman vihreää silmille ja sielulle, joka ei enää malttaisi odottaa yhtään!

7 kommenttia:

 1. Hyviä kuvia. Sulla on silmää kauneudelle!Teidän kisu on "ihku". Päästään nyt sitten kasvattamaan ruohoa sisällä kun ulkona ei ihan vielä viherrä. Mutta kohta... =)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Samurai on kyllä kiva kisu; rento, joustava ja ihmisistä tykkäävä kaveri!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. Ihana ilme kisulla. Ihan kuin yrittäisi bongata pikkuötököitä "nurmikon" juurelta :o)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Heinähattu! Onneksi oli kamera käden ulottuvilla!

  VastaaPoista
 5. Näyttää viihtyisältä... Olisinpa siellä!
  T. Kokkola

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kokkola, kiva kun kävit moikkaamassa näin virtuaalisesti :)

  VastaaPoista
 7. Hei Maria, ihanaa kun on taas "juhla-aika", että saa koristella kotia, minun pääsiäiseni on roosa nyt toista vuotta. Ja pääsiäislomani alkoi jo eilen ja loppuu vasta keskiviikkona, ylim. lomapäiviä. Kuopukseni lähti tänään 1½ viikoksi Leville ystäväperheen kanssa. Odottelen luvattua aurinkoa, että pääsisi puutarhaan; etelän puolella kukat ovat jo hyvin aluillaan. Pitäisi tehdä joka keväinen IIIHANA penkkien putsaus. Viikonloppuna kuulin jo peipposen laulavan. LEPPOISAA AURINKOISTA PÄÄSIÄISTÄ! T. Miitu:-)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.