tiistai 24. maaliskuuta 2009

PIENIÄ PALASIA

Muutaman kerran vuodessa minuun iskee tyhjennyspuuska. Surutta kokoan tavaraa kirpputorille lahjoitettavaksi, oman myyntipöydän ylläpitoon en ole enää aikoihin ryhtynyt. Kaappien ja laatikoiden kätköistä löytyy monenmoista unohdettua juttua, jonka olemassaoloa itsekin ihmettelee. Tyhjennyspuuska saa minut tyytyväiseksi. Järjestyksenpito helpottuu huomattavasti ja mieli kevenee. Tyhjennyspuuska ajoittuu selvästi tiettyihin aikoihin vuodesta, joulun alle ja kevääseen. Uudelle on tehtävä tilaa, niin mielessä kuin kodissakin... mutta paljon on sellaista, mistä ei luopuisi; asioita ja esineitä, jotka tuovat hyvää mieltä.

6 kommenttia:

 1. Hei vähästä aikaa!
  Olen ollut nenä kiinni töissä ja kieltänyt itseäni harrastamasta mitään tällaista jotta saisin kiireellisimmät työt ajallaan hoidettua. Nyt voi sitten hetken hengähtää ja katsoa mitä sinne pohojaanmaalle kuuluu.
  Ihania kuvia! Taidat olla sellainen fiilistelijä-esteetikko. On hienoa, kun arkisista asioista osaa ottaa nautinnon ja kauneuden irti. Omien käsien aikaansaannoksistakin tulee niin iloiseksi, vaikka ne ovat ihan pieniä asioita joskus.
  Ei tyytyväisyyden tarvitse tulla mistään elämää kummemmasta, vaan ihan elämästä itsestään. Voisit olla esimerkkinä monille tässä, luulen.
  Ja onnea nurkkien siivoamisen johdosta! Minulla siellä pyörii villakoiria, ei niinkään turhaa rojua... Ja ikkunat voisi pestä, olen yrittänyt bongata lintulaudan lintuja mutta keittiön ikkuna on niin likainen ettei sen läpi oikein erota... En nimittäin ole vieläkään kertaakaan niitä pessyt, projekti odottaa ensi kesään, kun on ikkunoinen korjaus ja uudelleenmaalaus vuorossa.

  VastaaPoista
 2. Tyhjennys on hyvästä:) Anna kun veikkaan että kuvissa näkyvät esineet kuuluvat niihin joista ei voi luopua. Kiva blogi sinulla muuten.

  VastaaPoista
 3. Olipas piristävää kuulla sinusta! Joo, olet oikeassa, taidan olla vähän semmoinen fiilistelijä-esteetikko... mutta kääk, tuosta esimerkkinä olosta en niinkään tiedä! Haluaisin nauttia just noista elämän pikkupaloista, mutta kyllä minulla on taipumusta ainaiseen 'en tiedä itsekään minkä'-tavoitteluun ja turhan marinaan, enkä tykkää siitä yhtään! Tämä bloggaus on osoittautunut tämän hetken 'terapiaksi', jossa voi itsekin ihmetellen kurkistella oman elämänsä mukavia juttuja ja todeta, että hei, niitäkin löytyy :D

  VastaaPoista
 4. Mari hei! Jep, veikkasit oikein! Koska postaustesi perusteella sinulla on sormet vahvasti mullassa, linkitän blogisi, että pääsen seuraamaan myös sinun projektejasi!

  VastaaPoista
 5. Hyveli ilteli Maria!!!
  Tyhjennyspuuska on pyörinyt meillä koko alkuvuoden...
  Yllättävän paljon tuota rompetta ja roinaa nurkkiin on vuosien saatossa ajautunutkin!!!
  Minä sottapyttynä saan kaapit ja komerot hyvin sukkelaan huiskinhaiskin ja tyhjennyt ja totaalinen siivoaminen on tarpeellista aika~ajoin!!!
  Kauniita esineitä minäkin tarvitsen näkösälle,katseeni ulottuville...<3<3<3
  Jos ei olisi mitä katsella,niin kovin tyhjää ja apaattista olisi elämäni!!!
  Kauneudessa silmä lepää ja minulla on kauneudelle perso silmä!!!
  Suorastaan herkkusilmä
  ~menee jo pulskaisuuden
  puolelle!!!=O)
  Vaan onpa tämän mamman ulkokuorikin jo liikakilojen ympäröimä~perso kaikelle hyvälle!!!!=OS
  Vaan siitäkin huolimatta sinulle sylin täydeltä kaikkea hyvää!!!Kiitos kauniista kuvista!!!
  Helmitaulut on yksi persoiluni kohde!!!

  VastaaPoista
 6. Iltaa Katinkainen! Alkuvuodesta kateellisena sivusta seurailin sinun intoa raivata ja putsata... vaan nytpä vasta itse pääsin vauhtiin! Vaan tyhjää ei voi olla; silmänlepuuttajia kodissa tarvitaan! Kevätintoa ja hyvää mieltä sinne sinunkin suuntaan!!!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.