torstai 26. maaliskuuta 2009

ETTEI TOTUUS UNOHTUISI
Sorruin edellisen postaukseni kuvissa melko harhaanjohtavaan tyylittelyyn, myönnän! Tämän päiväiset, äsken kuvatut otokset ovat lähempänä totuutta, noin yleensä ottaen. Johtuneeko alkavasta viikonlopusta, keväästä vai muuten hyvin menneestä päivästä, että en kotiin tullessani saanut minkäänlaista ahdistus- tai ärjymiskohtausta, vaikka näky kertoi karua totuuttaan? Ja toisaalta, ainakin yksi noista kasoista on minun jälkeeni jättämä...

5 kommenttia:

 1. Sehän näissä blogikuvissa on niin ihanaa että voi näyttää ihan vain sitä mitä haluaa... Ihana katettu juhlapöytä vaikka kuvaajan selän takana on tiskipöytä räjähtäneen näköinen... tms. Freedom of choise.. :D

  Eiköhän meidän jokaisen kodissa joskus näytä tuolta...

  VastaaPoista
 2. Hauska insertti. Näinhän se menee!

  VastaaPoista
 3. Huomaan itsekin viihtyväni blogeissa, missä on sitä elämän arkitodellisuuttakin... toki välillä on ihana fiilistellä ja nauttia 'täydellisyydestä'. Se on vain kumma, että sekasortoa ja keskeneräisyyttä sietää muilla, mutta omassa huushollissa se pakkaa niin hermostuttamaan!

  VastaaPoista
 4. Voi kun lohduttava postaus;) Ajattelin aloittaa lukemaan myös nämä blogisi alkupään postaukset, hm milloinkahan liityin lukijaksesi, empä muista?! Siitähän se sitten selviää kun alkaa postaukset olemaan tuttuja:)

  VastaaPoista
 5. Voi kun lohduttava postaus;) Ajattelin aloittaa lukemaan myös nämä blogisi alkupään postaukset, hm milloinkahan liityin lukijaksesi, empä muista?! Siitähän se sitten selviää kun alkaa postaukset olemaan tuttuja:)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.