torstai 23. kesäkuuta 2016

KAUNISTA JUHANNUSTA

Kaunista, ihanaa ja rakkaudentäyteistä juhannusta jokaiselle! Kesä on kauneimmillaan, pian puutarhassa voi melkein kuulla paukkeen kun pionit ja muut puhkeavat kukkaan. Tänä suvena aion nauttia puutarhastani mahdollisimman paljon, näin keskikesän hetkillä tuntuu että puutarhan sielu alkaa vihdoin näkyä, 12 vuoden työn tuloksena. Olen huomannut että nyt on tullut se aika, jolloin minun ei enää tarvitse yrittää niin paljon vaan saan enenevässä määrin keskittyä vain ohjailemaan luontoa. Tosin voin loppukesästä olla jo taas ihan toista mieltä! Nyt kuitenkin nautitaan tästä kauneudesta.

14 kommenttia:

 1. Oon orottanu, että koska mullaki tulis sellaane kesä, ettei tarttis rakentaa nii palio. Ei oo viälä näköpiiris. Tai tiätenki olis, jos ei haluaasisi sitä ja tätä :D Kukkaisaa juhannusta ja loman alakua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä taitaakin olla niin hurjan iso piha. Nyt mietin, laajennanko vielä istutusalueita nurmikolle vai onko hyvä näin... Kiitos toivotuksista ja mukavaa kesää sinne myös!

   Poista
 2. Leppoisaa juhannusta sinulle! Nyt nautitaan!

  VastaaPoista
 3. Aurinkoista Juhannuspäivää, Maria! :)

  VastaaPoista
 4. Voi Maria, puutarhasi on rakkaudella tehty. Eiks oo mukavaa, kun omalta maalta malttaa poimia kukkia maljakkoon. Kasvu on jo niin runsasta, että riittää poimittavaksi.
  Kasvarisi tiilimuurattu kasvualusta on rouhean upea.
  Voi hyvin. Mukavaa juhannuspäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Leena! Runsaasti kukkivia raaskii poimia, vaikka muuten olenkin säästeliäs poiminnan suhteen. Voi hyvin sinäkin!

   Poista
 5. Puutarha tosiaan tarvitsee aikaa kasvaakseen, kun puut alkavat olla puiden kokoisia, ollaan hyvällä mallilla:)
  Meillä piti olla rauhallinen puutarhakesä, mutta viime viikolla mieleen välähti yhtäkkiä että tarvin pionikaaren tai pienen pionimäen etupihalle;)
  Hyvää juhannuksen jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva kun alkaa olla runsautta mitä ohjailla eikä kaikki ole pelkkää kitkentää ja kastelua mitä alussa. Suunnitelmasi kuulostaa hienolta, pioneita ei voi olla liikaa!

   Poista
 6. Minä en tahdo raahtia poimia kukkia maljakkoon, sulla on parempi tilanne.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä huono poimimaan kukkia, jotenkin ne ovat omimmillaan kun saavat kasvaa rauhassa.

   Poista

Sanasi ilahduttavat aina.