lauantai 9. huhtikuuta 2016

GRILLIN KAUTTA JA TAAS HOMMAT JATKUU

 Epätarkoilla kuvilla taas täällä, saisinkohan tulevalla viikolla vietyä kameran vihdoin huoltoon? Nyt nimittäin kameroiden pitäisi toimia, kohta kuvattavaa on niin paljon. Tässä tämänpäiväiset kaunokaiset. 
Tänään oli taas päivä, josta talvella aina haaveilen. Aurinko paistoi aamusta iltaan ja aikaa vain ja ainoastaan puutarhapuuhiin. Jätimme ruoanlaitonkin väliin ja heittäydyimme täysin holtittomiksi hakemalla ehdat grillihampurilaiset (...ei ole tapana, mutta Sami Hedbergin Grillit huurussa aiheuttaa joka keskiviikko kauhean grilliruoan himon ja päätimme tänään tehdä asialle jotain, järkyttävää...)
Monta hommaa on meneillään. Mies nikkaroi lisää puutarhakalusteita, minä olen maalannut vanhoja. Metsikön kuuset ovat siistiytyneet minun kiipeillessäni pakarat pinkeinä tikapuita eestaas kuivia oksia sahaillen. Häärätessäni ympäri puutarhaa silmään on iskenyt aina joku puhde ja sitten joku muu on keskeytynyt. Mutta hommat sujuvat ja mieli on hilpeä. Vähitellen siistiytyvä puutarha tuottaa suurta iloa ja nautintoa. Huomenna jatkuu!

22 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! ja ihanaa nähdä lumikellosi kukassa! Tulee aina mieleen se suloinen postaus, jossa olit saanut lumikellopaketin ja Siiri niitä esitteli korvakarvat hulmuten ♥ Mahtavan kuuloinen päivä, katsoin säätiedotuksesta, että teillä päin onkin ollut ihanan lämmin ja hieno sää!
  Hauska tuo grilliruokahimo, heh. Kerran luin kirjan, jonka tarkoitus oli osoittaa, miten epäeettisesti jotkut amerikkalaiset hampurilaisketjut tuottavat ruokaansa ja siitä vain syntyi kauhea purilaishimo :-D Oli mantereella sitten pakko kurvata ekaan burgerpaikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Ahvensaaren lumikellot ovat tosiaan kotiutuneet erinomaisesti. Piti oikein katsoa että miltäs se Siiri näyttikään esitellessään lumikellolähetystä :)
   Vai olet sinäkin joutunut pakottavan grilliruokahimon kohteeksi, onneksi olit silloin mantereella :D

   Poista
 2. Voi, teilläkö jo kukkii! Meillä sinivuokot vasta vähän sinistyvät ja piippoja puskee ylös, ties mitä... Minäkin olin koko päivän pihalla. Haketin lauloi, tein katepolkuja ja perkkailin kukkapenkkejä. Pikaisesti vaan kahveilla ja syömässä jotain pientä. Yritän välttää kaikkia ruokaohjelmia, kun niistä tulee niin järkky ruokahimo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäiset kukkii joo! Onneksi nyt on oltava melkein koko ajan ulkona, jää ruokaohjelmat vähemmälle :D

   Poista
 3. Puutarhan puhdetyöt ovat ihan parhaita! Ihania kevätkukkijoita sinulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ei tarvitse suunnitella lenkille lähtöäkään kun hyötyliikuntaa on tarjolla omassa puutarhassa!

   Poista
 4. Kauhean hauskaa puuhastelua teillä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava viikonloppu ja kun keväällä intoa niin paljon!

   Poista
 5. Kuulostaa upealta tuollainen puuhapäivä koko perheen voimin puutarhassa. Iloisia kevätkukkijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä vuoden parhaita päiviä ehdottomasti!

   Poista
 6. Hih, minua nauratti tuo grilli. Ihana kun teillä on vielä perinteinen grilli, täältä niitä on vaikea löytää. Järjetöntähän se olisi tuhlata kaunista päivää lieden äärellä seisten, teitte ihan oikein :) Ihania kukkia niin paljon jo. Olette ahkeria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täältä löytyy jos jonkinmoista nakkikojua! Tänään sentään sain yhden aterian aikaiseksi, mutta kiire on koko ajan ulos!

   Poista
 7. Mukava puuhapäivä sinulla on ollut. Ihana kun joka päivä löytyy puutarhasta joitakin yllätyksiä. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nyt on oltava tarkkana ettei mitään tärkeää mene ohi!

   Poista
 8. Teillä on asiat tärkeysjärjestyksessä, ruuanlaitto tosiaan on toisarvoinen asia tärkeämpien asioiden vaatiessa toimenpiteitä! Oletpas aika kova kiipeilemään, ihailen! Joskus voi viettää grilliherkkupäiviä, kova työ vaatii hyvät eväät!

  Iloinen kevätpostaus kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tärkeysjärjestyksessä on :D, ei auta väen valittaa nyt! Vähän huimasi tikapuilla ja nyt on pakarat kipeinä ;)

   Poista
 9. Ihanat lumikellot! Minä innolla odotan omiani, jos onnistuisivat syksyn sipuleista. Grilliruualle on aikansa ja paikkansa, ei kaunista päivää kannata ruokaa tehden käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti nämä lisääntyvät, mutta iloa tuovat jokainen! Totta, grilliruoallakin on paikkansa!

   Poista
 10. Meillä se on monesti pitsa/pinaattilettupäivä, jos sattuu olemaan oikein korea päivä :) Kuka sitä nyt hennoisi hyvällä säällä sisällä ruokaa laittaa??! Täytyypä muistaa myös joku kerta hakea porukalle purilaiset, meiltä ei ole kuin pari kilsaa kunnon purilaisgrillille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea periaate, talvet ehditään haudutella patoja, kesällä eletään isolla E:llä!

   Poista
 11. Kauniita kuvia kauniissa blogissa <3 hyvää kevättä sinulle :)

  - Ronja -

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.