torstai 16. heinäkuuta 2015

ROMANTTISTA

Heinäkuun hempeimmät yhdistelmät. Rohtosormustinkukat ovat kotiutuneet puutarhaan niin, että siementaimia saa kurittaa ihan huoletta ja silti kukintaa riittää. 
'Sarah Bernhardt' on pioneista kaunein. Tiedän että tämäkin perennapenkki on pian täysin väritön, mutta nyt on kukkeuden aika, nautitaan siis vain. Eilen illalla viihdytin itseäni A Little Chaos-elokuvan parissa; englantilainen puutarhateemalla kuorrutettu romanttinen pukudraama Ranskan hovista Ludvig XIV:n aikaan. Naispääosassa esiintyy yksi suosikeistani, Kate Winslet ja Ludvigin roolissa charmantti Alan Rickman, joka on myös ohjannut elokuvan. Elokuvaa ei ole esitetty Suomessa, mutta katsominen onnistuu ainakin täällä. Uskon että ainakin joku teistä tykkää.

21 kommenttia:

 1. Täydelliset hempeät sävyt. Ota paljon kuvia talven varalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi ottaa, talvella iana miettii miksen ottanut enempää!

   Poista
 2. Ihanan romanttista ja kaunista. Rakastan tuota yhdistelmää! Leffa kuulostaa tosi hyvältä, kiitos vinkistä. Ei ehkä voi keskittyä juoneen jos on upeat puutarhanäkymät. Itse ostin eurolla sarjamurhaajaelokuvan, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, mä olen niin nynny etten pysty katsomaan sarjamurhaajaelokuvia! Tämä on kesän romanttisin yhdistelmä täällä puutarhassa, hetken huumaa!

   Poista
 3. Noi kasvit on just mun lempparisävyissä. Kaikki ne löytyvätkin puutarhastani. <3
  Kiitos elokuvavinkistä, taidankin katsoa sen sopivan hetken tullen.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan syätävät färit!... Plokissani on sulle haaste.

  VastaaPoista
 5. Voi, miten kaunis yhdistelmä ja ihanat värit!

  VastaaPoista
 6. Oi apua, kuinka kaunista! "Ihastunut huokaus!"

  VastaaPoista
 7. Upean näköistä! Uskaltaisinkohan istuttaa pioneja pihaan tänä vuonna, mutta onhan tuo niin uskomattoman kaunis, että yritettävä on 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan taatusti uskallat, pionit ovat helppoja tapauksia kun vain istuttaa riittävän pintaa ja saavat aurinkoa osakseen.

   Poista
 8. Kiitos vinkistä, taidan tykätä:)
  Ja ihanan romanttista pihallasi, meilläkin vastaavanlaisia yhdistelmiä! Sormustinkukat saavat levitä melkein minne vain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taatusti tykkäät! Sormustinkukat luovat cottage garden tunnelmaa.

   Poista

Sanasi ilahduttavat aina.