lauantai 18. huhtikuuta 2015

VILLA D'ESTE

 Pojista vanhempi lomaili luokkansa kanssa Roomassa ja toi äidille tuliaisina kännykkäkuvia Tivolissa sijaitsevasta Villa d'Estesta. Tätä palatsihuvilaa pidetään italiaisen arkkitehtuurin ja puutarhasuunnittelunkin mestariteoksena. Osa kuvista oli valitettavasti liian rakeisia, mutta jo näistä muutamista paikan luonne kyllä selviää. Tästä linkistä pääsette katsomaan Monty Donin esittelyä  palatsihuvilan puutarhasta. Toivon itsekin pääseväni paikan päälle jonain päivänä.
*
*
 *
 *
 *

12 kommenttia:

 1. Ooh! <3 Poikasi on osannut ikuistaa upeita kuvia ja yksityiskohtia. Hieno poika, kun noin äitiään ajatteli kohteita kuvatessaan.

  VastaaPoista
 2. Wau! Upeita kuvia poikasi on osannut ottaa,vaikka ei varmasti ihan ykköskohde ole hänelle matkan aikana ollutkaan :) Mielelläni käväisisin itsekin noin nätissä paikassa.

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus =) Kyllä sinun kelpaa ihastella tällaisia tuliaisia =)

  VastaaPoista
 4. Itse asiassa tilasin näitä kuvia, haluaisin niin päästä itsekin tuonne!

  VastaaPoista
 5. Voi himputti. Jäipä näkemättä. Googletin noita Rooman puutarhoja, mutten tuollaista huomannut. Moka! Mulla meni vähän usko noihin Rooman puutarhoihin, kun kävin paikallisessa kasvitieteellisessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sijaitsi Rooman ulkopuolella, noin 20 km:n matkan päässä. Tämä on nähtävien puutarhakohteiden listalla, joskos tuonne suuntaan pääsen. Hyvä tietää että kasvitieteellinen ei ihan vakuuttanut ;)

   Poista
 6. Roomassa riittää jännitystä ja huvia. Oma poikani oli käynyt kauhusirkuksessa (!), Vatikaanissa, kirjakaupassa ja luostarin puutarhassa, josta sain sitruunapuiden kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähtävää oli tosiaan reissulla riittänyt, Paavikin oli ollut ihka elävänä 3 metrin päässä; huristellut aukiota pitkin poikin golf-autollaan!

   Poista
 7. OI että, tuonne kun pääsisi. Toivottavasti menette perästä vielä! Ihana poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiltti poika on, tottelee äitiään tämmöissäkin toiveissa ;)

   Poista
 8. Meidän neiti on juuri nyt historiankurssinsa kanssa Roomassa!

  VastaaPoista
 9. Tämkin oli pojan Antiikin Rooma-kurssi. Ollaan leivottu koko talvi leivonnaisia myyntiin varainhankintana :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.