torstai 2. huhtikuuta 2015

MALTILLISESTI

 Pääsiäisruohon kylvö jäi mutta tomaatin versot venyvät vauhdilla. Tänäkin vuonna maltillisesti vain kolmea lajiketta kasvamassa; tummaa ja makeaa 'Chocolate Cherry'-kirsikkatomaattia, mansikanmuotoista 'Tomatoberry Garden F1'-kirsikkatomaattia sekä pitkää paprikaa ulkomuodoltaan muistuttavaa 'Andine Cornue'-tomaattia. 
Maltillisesti vietetään pääsiäistäkin. Mämmit jäi kauppaan enkä ostanut edes tulppaaneja. Näillä suklaisilla linnunmunilla meinaan kyllä koristella sitruunaisen juustokakun. Multaterapiaa on myös luvassa; multasäkit olivat sulaneet joten nyt pääsen kylvämään kasvihuoneeseen ne jokakeväiset varhaisretiisit.

13 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, yksinkertainen on parasta ja multaterapia aina tarpeen.
  Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Tomaattisi ovat jo pitkällä. Minä vasta odotan, että jotain nousee mullan pinnalle. Samaa malttia täälläkin, vain kaksi lajiketta ja yhtä chiliä.
  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa Pääsiäistä ;-D
  K-K

  VastaaPoista
 4. Rauhaisaa ja mukavaa Pääsiäisen aikaa teidän perheelle! Nautiskellaan keväästä :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

  VastaaPoista
 6. Hyvää ja levollista pääsiäistä!
  Minä unohdin kokonaan kylvää rairuohot, onneksi on pieniä taimia tuomassa viherterapiaa. :)

  VastaaPoista
 7. Meillä kissanruoho kovaa pääsiäisruohon. Olen raivannut tilaa taimikasvustoille ja heti pääsiäisen jälkeen alkaa multa pöllytä :)

  VastaaPoista
 8. Maltillisena olet pysynyt. Mulla lähti hanskasta ja tomaattilajikkeita on vissiin 8 tai 9... Hups! :D No, ei se enää kesällä harmita, jos satoa saa. Nyt vähän tilanpuutetta toki aiheuttaa.

  Siunattua pääsiäisen aikaa teille!

  VastaaPoista
 9. Meilläkään ei ole pääsiäisruohoa, ensimmäistä kertaa, jotenkin se vain jäi. Tomaatteja kylvin jokaisesta pussista mitä laatikostani löytyi eli 7 erilaista, mutta vain kaksi siementä per laji;)

  VastaaPoista
 10. Vautsi mitkä tomaattilajikkeet ja noin isot taimet jo. Ihania suklaalinnunmunia, tuollaisia juuri etsin mutten löytänyt. Minkä valmistajan nämä ovat?? Nam juustokakku. Ihanalta kuulostaa multaterapia! Itse en ole saanut mitään aikaiseksi ja kokoajan sataa vettä...tunnen itseni lähinnä laiskaksi kissaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, taisi olla Leafin. Nämä ovat söpöjä ja maukkaita!

   Poista
 11. Kiitos, hyvää pääsiäistä teille kaikille!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.