lauantai 6. syyskuuta 2014

LATHYRUS ODORATUS

Vaikka suurin osa kasveista on jo tehtävänsä tehnyt, kukoistavat muutamat vielä hehkeinä. Tuoksuherneet ovat juuri nyt parhaimmillaan ja eilen auringonpaisteessa näky oli näin kaunis tuoksusta puhumattakaan. 

9 kommenttia:

 1. Tuoksuherneet on niin ihanan näköisiä, varsinkin noin vastavaloon. Aivan suosikkikukkiani. Kiva, että jaksavat sulla vielä kukkia, mulla vetelevät jo jostain syystä viimeisiään, en tiedä ovatko kärsineet kuivuudesta vai mistä.

  VastaaPoista
 2. Tuoksuherneet kuuluvat jokaiseen puutarhaan. Olen poiminut kymmeniä kimppuja kesän aikana ja kasvit vain riehaantuvat kukkimaan lisää.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva Tätä katsoessa, voi miltei tuntea tuoksuherneiden tuoksun.

  VastaaPoista
 4. Kauniin väriset tuoksuherneet, ihanaiset. Onneksi on vielä kukkivia! Kimppuihin, maljakoihin, romanttista...

  VastaaPoista
 5. Tuoksuherneitä on pakko tuoksutella harva se päivä:)

  VastaaPoista
 6. Minä tein maanantaina kimpun tuoksuherneistä, kun olin hyvin pärjännyt vauvan ja kaksivuotiaan kanssa kotona miehen ollessa töissä ja muiden koulussa. Ihan sopiva palkinto itselle. :)

  VastaaPoista
 7. Hitsi, unohdin kastella omiani silloin kauan sitten keväällä. Ois kyllä kannattanut tehdä vaikka uusintakylvö. No ensi kesänä uudestaan...

  VastaaPoista
 8. Upea kuva ! Tuoksuherneet selvästikin pitävät tästä loppukesän säästä. Huomasin juuri eilen, että tuoksuherneissä on nyt todella paljon nuppuja eli kukinta jatkuu.... : )

  VastaaPoista
 9. Tuoksuherneet palkitsevat keväisen esikasvatuksen vaivan. Alkukesän nämä aina kituuttavat minulla, mutta sitten kasvu suorastaan räjähtää. Näistä ei voi olla tykkäämättä!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.