keskiviikko 27. elokuuta 2014

MIELENPIRISTYSTÄ

Puoleen hintaan löytynyt perhoshotelli on tämän illan piristäjä. Köröttelin alkuillasta kaupunkiin mielenpiristysreissulle ja hain vielä kolmannen satsin 'Palace Purple' purppurakeijunkukkia ja sen tarhavarjohiipan. Sipuleitakin löysin: talventähtiä sekä pienikukkaisia 'Baby Moon' ja 'Minnow' narsisseja. Talventähden sipulit laitoin heti veteen likoamaan huomista istutusta varten, ne kun kuivuvat hyvin herkästi.
Puutarha on taas voimanlähde arjen puristuksessa. Syyspuuhia olisi monenlaista, mutta tyydyn puutarhassa vietettyjen pientenkin arkihetkien voimaan. Ja pianhan on taas perjantai.  

14 kommenttia:

 1. Kiva tuo työkalujuttusi, olen miettinyt myös raudoitusverkon käyttöä ja hyvältä näyttää. Ihanat mielenpiristeet sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kiva ja toimiva. Mulla olisi verkkoa aikalailla varastossakin ja mietinnän alla, mitä taas keksisi.

   Poista
 2. Ihanat piristäjät! Ja onneksi kohta on se perjantai. Juuri nuo pienikukkaiset narsissit ovat niin ihania, melkeinpä parhaita - paitsi kun alkaa ajatella tarkemmin, niin niitä ihan parhaita narsisseja onkin aika liuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsissit ovat täällä markilla kovassa nousussa. Odotan tilauksiakin pian saapuviksi :)

   Poista
 3. Kiva piristäjä! Tuo on niin totta, kun käy vaikka vaan muutaman nyppäsyn tekemässä puutarhassa, niin kummasti taas jaksaa muutakin, se voimaannuttaa mielen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on ja nyt kun pääsen ylös tästä koneelta, pääsen vihdoin kuopsuttamaan!

   Poista
 4. Kaunis piristäjä! Ihana viikonloppu tulossa, ei sadetta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu. Olen tosin nauttinutkin sateesta kuivan kevään ja kesän jälkeen.

   Poista
 5. Wau, perhoshotelli. Miten se toimii? Peritkö vuokraa, hih. Hieno tuo raudoitushylly. Tuo laattojenvälipuhdistaja, toimiiko sellainen hyvin, mietinnässä mulla, että toimisko kiviportainen välien putsaajana? Kukkasipulien haalintaa havaittavissa siellä, täällä sama yritys :) Hyvä, että hait sen Varjohiipan. Huomenna on perjantai jee.

  VastaaPoista
 6. :D Hyvä idea!!! En oikeasti todellakaan tiedä, toimiiko hotla mitenkään, mutta ostin sen kun se näytti niin kivalta ja maksoi vain 7,50. Olen tykännyt puhdistaa laattavälejä raudalla. Tosin mulla on semmoinen musta muovikahvainen rumilus, jolla olen tehnyt työt ja tätä kauniimpaa olen vielä säästellyt.

  VastaaPoista
 7. Nyt onkin tiedossa ihana viikonloppu... auringon paisteessa. Ja ensi viikolle on luvattu vielä lämpimämpiä päiviäkin. Eli puutarhassa pääsee taas nautiskelemaan pienistä pihahommista, kukkien tuoksuista ja perhosista : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aivan ihanat säät ja mahtavaa, jos lämpöä riittää! Puutarha on ihana tähänkin aikaan vuodesta.

   Poista
 8. Hurmaava ja edullinen perhoshotelli!
  Kukkavalinnat kuulostavat oikein hehkeiltä!
  Nauti elämästä ja puutarhasta!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.