torstai 17. huhtikuuta 2014

LEVOLLISTA PÄÄSIÄISTÄ

Hartaasti odottamani pääsiäinen on koittanut. Viimeisen vuoden aikana lomani ovat olleet vähissä ja se on tuntunut väsymyksenä jo tovin. Lisäksi olemme viettäneet  viimeiset vuodet pääsiäisen aina pohjoisessa keskellä hankia. Nyt on aikaa rauhoittua kotona, nauttia keväästä ja pääsiäisen pienistä iloista. Sopivaa lukemistakin on pöydällä, kun tilaamani narsissikirja saapui. 
Ohran kylvökin jäi viime tippaan, mutta maanantaina kylvetyt siemenet itivätkin yllätysnopeasti pesuhuoneen lattialla muovihupun suojissa. Mieli halajaa puutarhatöihin, mutta nyt täytyy oikeasti levätä ja kerätä voimia. Onhan tässä monta hienoa päivää tulossa, huomenna saadaan vettä ja lauataina jo lämpöä. Oikein ihanaa ja levollista pääsiäistä!

17 kommenttia:

 1. Meidän kissoille ei kissanruoho kelvannut!
  Oikein rentouttavaa pääsiäislomaa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Oi, kirja näyttää varsin puoleensävetävältä! Nytkin tuulee niin kylmästi ja kovaa, että hyvä kirja, viltti ja sohva tuntuvat parhaimmalta ajanviettotavalta. Rentouttavaa ja voimaannuttavaa pääsiäisen aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Hieno opus varmaan! Kamalan järkyttävä tuuli riipottaa puita ainakin täällä päin, tuonne ei juuri nyt tee mieli sukeltaa mukaan. Leppoisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Tälläkin suunnalla kerätään tämä ilta voimia. Huomenna sitten puuhastellaan....jos jaksetaan. Leppoisaa Pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 5. Iloista ja voimia palauttavaa pääsiäistä! Nyt ei ole kiire, ota vain rennosti ja puuhaile sitten kun siltä tuntuu.
  Voi Siiri, ruohontarkastaja ♥

  VastaaPoista
 6. Lepoa todellakin ihminen välillä tarvitsee, hitsi kun sen järjestäminen vaan on ainakin itselleni niin vaikeaa. Kotoa täytyy päästä pois sukulaisten passattavaksi;D Kuolasin muuten tänään Villiniityn narskuja<3 Hyviä pyhiä!

  VastaaPoista
 7. Iloista ja levollista pääsiäistä! Luvassa on lämmintä säätä, koetetaan vain nauttia puutarhasta vaikka sormet syyhyäisivät mullan möyrimiseen.

  VastaaPoista
 8. Beautiful post. Happy Easter from Montreal, Canada.

  VastaaPoista
 9. Mukavaa pääsiäistä myös sinulle Maria!

  VastaaPoista
 10. Levollista ja aurinkoista pääsiäistä!
  Näyttää todellakin houkuttelevalta tuo kirja...

  VastaaPoista
 11. Leppoisaa, rentouttavaa ja aurinkoista pääsiäistä myös sinulle Maria!

  VastaaPoista
 12. Hyvää pääsiäisen aikaa myös teille!

  VastaaPoista
 13. Aurinkoista ja lempeää pääsiäistä Sinulle!
  Tuo ohra tuntuu versovan jo lähes seuraavana päivänä kylvöstä.

  VastaaPoista
 14. Kiitos kaikille, eilen jo virtaa rupesi löytymään ja uusi kivipatio alkoi saada muotoa! Nyt ei tarhuria pidättele mikään, no ehkä trullit saattavat keskeyttää puuhastelun...

  VastaaPoista
 15. Kieltämättä tämä pikkuloma tuli mullekin tarpeeseen. Eilinen meni ihan velttona, mutta tänään suunta on puutarhaan!
  Innolla jo odotan kivipatiosta kuvasatoa :)

  VastaaPoista
 16. Nämä vapaat ovat kyllä paikallaan, ja onneksi ilmatkin suosivat. Välillä levähdellään, välillä piipahdetaan pihalla!
  Hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 17. Laitan jossain vaiheessa kuvia aikaansaannoksista. Tämä neljän päivän vapaa on tullut niin tarpeeseen! Onneksi itselläni on toukokuussa vielä kaksi samanmoista pätkää tiedossa.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.