lauantai 8. maaliskuuta 2014

KUISTILLA KUKKII JO

Olen nostanut pitkäksi venyneet hollanninkurjenmiekat jo kuistille ja kauppareissuilta on tarttunut mukaan Tete a Tete-narsisseja, esikoita ja krookuksia. Koskaan ei kuistilla ole kukkinut maaliskuussa tällä tavalla. Koko illan ja yön satoi ja myrskysi, mutta nyt taivas on sininen ja aurinko paistaa, uskomattoman ihanaa! Nyt lähden puutarhatöihin, tekemistä on vaikka kuinka!

20 kommenttia:

 1. Meilläkin paistaa myrskyn jälkeen:)
  Mun pitäisi mennä terassille raivaan havut pois ja laittaa sitä kevätkuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt saa havut todellakin kyytiä. Itse aion nostaa muratitkin jo ulos tallista, viedään sitten takaisin, jos on tarpeen :)

   Poista
 2. Oi miten kaunista! <3 Täälläkin on tyyntä myrskyn jälkeen ja ihana auringonpaiste! Risusavotta kutsuu, sitä ennen käyn poikkeamassa porukoilla katsastamassa mitä puutarhalle kuuluu :) Ihanaa Naistenpäivää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Aurinko tuntuu nyt niin ihanalta, nauttikaa risusavotasta ja oikein reipasta naistenpäivää!

   Poista
 3. Voi, miten kaunista. Auriko ei ole vielä ehtinyt meille, aamulla satoi räntää ja maa oli taas valkoinen. Mutta kirkastumaan päin on sää ja mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko vaikuttaa mielialaan todella voimakkaasti, näin sen huomaa pitkän tauon jälkeen. Pienet lumi- ja rätäsateet eivät enää haittaa, kevät on joka tapauksessa täällä!

   Poista
 4. Ihanan keväistä! Täytyy kipaista itsellenikin narsisseja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos Syhi! Narsissit ovat kyllä ehdottoman keväisiä ja kiva, kun ne voi istuttaa kukinnan jälkeen puutarhaan jatkamaan elämää.

   Poista
 5. Todella, todella upea päivä. Onneksi kukkaset eivät lentäneet ojaan yön aikana ;-) Aamulla herätessä piti oikein katsoa, että onko talo vielä samalla paikalla, kun se natisi ja tuntui ihan heiluvan illalla ja yöllä.
  Antoisaa naistenpäivää puutarhassa - onko parempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eivät lähteneet lentoon eikä ihme kyllä mikään muukaan! Nytkin tuulee tuttuun tapaan, mutta laitoin äsken kasvihuoneen rikkoutuneiden lasien tilalle ehjät ja ai että kasvarista tulikin taas mukava paikka! Hyvää naistenpäivää, tämä käy kyllä toteen puutarhassa touhuten, ihanaa!

   Poista
 6. Valloittava kuisti! Täälläkin on ihanan aurinkoinen päivä. Pari tuntia jo huhkittu saaren risusavottaa ja nyt on kahvin paikka.
  Puutarhatyöt - parasta naistenpäivää minunkin mielestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeviregina! Kuulostaa ihanalta tuo risusavotta ja kahvit työn lomassa, oikein mahtava naistenpäivä!

   Poista
 7. Ihana kuisti !
  Hyvää puutarhassa ahkerointi viikonloppua. Sinne halajan minäkin vaan taitaa flunssa pitää naisen levossa. Vaan nythän tuo kevät tästä alkaa.
  Kivat metallikalusteet metsäpuutarhassasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikaista paranemista Leena! Kevät on saapunut ja meillähän on ruhtinaalisesti normaalia enemmän aikaa puutarhan kevättöille kuin normaalisti :)
   Metallikalusteet sopivat kivasti tuonne nurkkaukseen.

   Poista
 8. Yön myrsyn jälkeen meilläkin paistaa ihanasti. Saappaat vaan jalkaan ja pihalle, ei voisi olla parempi tapa viettää vapaapäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti vielä kirjoittaa, että ihanasti olet saanut koottua terasille kukkia. Värikäs ja kaunis nurkka :O)

   Poista
  2. Tähän aikaan vuodesta on ehdottomasti oltava räiskyvänvärisiä kukkia, seuraavaksi iloitellaan sitten orvokeilla! Tämä päivä oli kyllä antoisa, sain pestyä kasvihuoneen ja huomenna laitan sen kevätkuntoon.

   Poista
 9. Voi hitsi miten upean näköinen kuisti! Kauniit ja runsaat istutukset ja ihania sisustusjuttuja. Onnellisia puutarhapäiviä toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sametti Hortensia! Tuossa lattialla on se 6 euron minikasvarikin, josta toivoit kuvaa. Onnellista aikaa tämä todella onkin, nyt nautitaan!

   Poista

Sanasi ilahduttavat aina.