maanantai 10. joulukuuta 2012

LOHDUNTUOJAT

Viimeiset päivät ennen talvipäivänseisausta tuntuvat juuri niin pimeiltä kun ovatkin. Minä olen lohduttanut itseäni selaamalla kesäkuvia ja katsomalla Alan Titchmarshin sarjaa Garden Secrets täältä. Tähän vaivaan ei ole täsmälääkettä, mutta kaikki pienetkin piristeet kelpaavat. 

10 kommenttia:

 1. Oooh! Kyllä nyt lähtee kesäunelmat lentämään korkeuksiin. Kiitti linkeistä.

  VastaaPoista
 2. Kesäkuvien selaaminen on ihan parasta lohtua kylmän talven keskellä ;)

  VastaaPoista
 3. Pienet piristeet ovat sallittuja :-D

  VastaaPoista
 4. Oih, ihania videoita! Kiitos vinkistä, pelastat tylsät saikkupäiväni :)

  VastaaPoista
 5. Vielä vähän pitää malttaa, kyllä se kevät sieltä tulee. Alan on suosikkini, pitääkin ilahduttaa itseäni noilla jaksoilla.

  VastaaPoista
 6. Nämä pari viikkoa jouluun menee nopsasti ja sitten pian jo kolahtaa postilaatikkoon ensimmäinen siemenluettelo :) Niiden voimalla taas vähän aikaa ja pian saakin laittaa ekat kylvöt lampun alle, jee! Täytyypäs katsoa nuo ohjelmat, varmasti ihanaa piristystä tähän lumipyryiseen päivään. T.Minna

  VastaaPoista
 7. Eilen ajelin Muhevaisen ohi ja hymyille ajattelin, että siellä ne mua odottavat, ja haikeus valtasi mielen, kun vielä kuitenkin pitää tätä kylmää ja pimeätä jonkun aikaa kärvistellä. Heti tuli mieleen, että istutan parit lehtikuuset mökille, kunhan maa on sula.

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanasta katseluvinkistä! Maltankohan odottaa joulun yli...

  VastaaPoista
 9. hmm...Alan Titchmarsh <3 kävin jo vähän vilkaisemassa,kiitos vain vinkistä:) Onneksi mulla on myös parin VHS-kasetin verran vanhoja Puutarhurin ABC-ohjelmia tallessa.Mulla koittaa ehkä joskus tammikuun lopulla sit se aika,että täytyy alkaa kattoon tallennettuja puutarhaohjelmia,kesäkuvia nyt tulee selattua aina silloin tällöin.Mutta nautin kyllä tästä ajasta ja lumen kauneudesta,joulun odotuksesta.Mukavaa viikonloppua ja joulunalusaikaa :)

  VastaaPoista
 10. Kiva, täällä on muitakin tykkääjiä! Mulle tulee aina ennen joulua ja valtava puutarhakaipuu ja suunnitteluvimma, joulu meneekin sitten siinä sivussa. Täytyy tunnustaa, etten kauheasti jaksa jouluun panostaa, odotan vain vapaita ja rauhoittumista.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.