tiistai 29. toukokuuta 2012

KARNEVAALITUNNELMAA

Puutarhassa on siellä täällä karnevaalitunnelmaa. Herkullisen ihania karkkivärejä tulppaanien ja muiden kukkijoiden muodossa. Makeasta voi saada kylliksi, mutta näistä ei. Yläkuvassa aivan ihastuttavat Tulipa humilis 'Persian Pearls', Saila kiitos!
Hyacinthus orientalis.
Tulipa 'Abigaile'.
Lamprocapnos spectabilis.
Tulipa 'Golden Apeldoorn'.
Tulipa clusiana 'Peppermintstick', kiitos Saila näistäkin söpöliineistä.
Tulipa 'Maytime'. Ja tämä kaikki on vasta esimakua, isot juhlat ovat vielä edessäpäin.

9 kommenttia:

 1. Ihanat karnevaalit! Hihii, meillä kukkii samat tulpsut :-)

  VastaaPoista
 2. Voi apua mitä ihanuuksia! Saanko minäkin lähettää sinulle villitulpsuja jos löydän? Eipä tuo golden apeldoorn yhtään kalpene tuossa joukossa, minäkin haluan noita! Keväthaleja sinne :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi tulppaanit kukkivat niin eri aikaan lajista ja kasvupaikasta riippuen ja nyt on niin viileääkin, että kestävät pitkään. Nyt pitäisi kovasti tehdä muistiinpanoja syksyn istututuksista, mitä ja minne.

  Voi Hortensia, en tiedä, mikä voisi enempää ilahduttaa!!! Minä tosiaan etsin täältäpäin kovasti niiden sipuleita huonolla menestyksellä. Saila laittoi asian korvan taakse ja lähetti niin ihanan paketin ja nyt ne kukkivat täällä rakkaina. Tilaamalla toki saa ja olenkin jo pyörinyt Villiniityn sivuilla...
  Minulla olisi täällä ystävän puutarhasta kerättyjä ihanaisen kerrotun vaaleanpunaisen unikon siemeniä, joita lähettelin jo muutamille blogiystäville talvella. Niitä laittaisin kovin mielelläni myös sinulle. Jos haluat, laita sähköpostiini osoite :)
  Tuo Golden Apeldoornkin löytyi jostain marketista, mutta kukkii komeana ja napakkana, tykkään kovasti ja saan nykyään kicksejä keltaisista kukista muutenkin!

  VastaaPoista
 4. Aika karkkivärit tosiaan! Ihania kaikki:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Maria, kyselen sitten lähemmin osoitettasi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Maria, kyselen sitten lähemmin osoitettasi :)

  VastaaPoista
 7. Blogi täynnä kukkaloistoa ♥ ihanaa kun eksyin tänne! :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.