tiistai 1. toukokuuta 2012

HYMY HUULILLA

Pelargonipistokkaat ovat hyvässä kasvuvauhdissa makuuhuoneen ikkunalla. Näitä olisi ihan oikeasti ihana keräillä, mutta näiden reilu kymmenenkin kanssa tilankäyttöä täytyy suunnitella. Pian siirrän osan kasvihuoneeseen, mutta muutama täytyy jättää keittiön ikkunalle, koska ovat siinä niin suloisia. En ollenkaan ihmettele pelagoniharrastajien kasvavaa määrää. Nämä ovat palkitsevia ja onnelliseksi tekeviä kasveja. Esittelen teille omani, kunhan muutkin kuin Mårbackat alkavat kukkia.
Pysytään vielä sisätiloissa, vaikka olenkin viettänyt koko vapun onnellisesti ulkona puutarhatöitä tehden. Tämä metallinen perhostaulu ansaitsee tulla esitellyksi. Löysin taulun joku aika sitten Anttilasta, jätin hyllyyn, mutta palasin hakemaan sen seuraavana päivänä. Jotenkin tykkään tuoda luontoa seinien sisäänkin (hymy).

12 kommenttia:

 1. Kaunis perhostaulu, mukavan vanhan oloinen.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis perhostaulu! Perhosten kauneus on niin kiehtovaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana taulu, vau! Aina silloin tällöin minullekin käy niin, että on pakko palata seuraavana päivänä... viimeksi kaupungissa näin kävi siperianesikoiden kanssa!
  Pelakuut ovat vielä tuon kokoisina helppoja, mutta odotas vain... ne kasvavat suuriksi! Tai jos niistä ottaisi syksyllä vain pistokkaita, mutta en minä ikinä raaski niitä isoja vanhoja kavereita heittää pois ja niinpä niitä on joka huone ja taso täys. Mutta kohtahan ne voi onneksi siirtää ulkoilemaan kesäksi.

  VastaaPoista
 4. Kerrassaan upea kokoelma pelaquita, suloisia! Olikos nämä Mårbackoja vai mitä? Olisi tosiaan mukavaa keräillä niitä, en uskalla edes aloittaa...perhostaulu on tosi hieno myös ja sopii kauniiseen kotiinne.

  VastaaPoista
 5. Hieno taulu. Heti alkoi kutkuttaa ajatus mielessä,että tuontapaiset taulut sopisivat hyvin tuohon meidän terassin seinään :)

  VastaaPoista
 6. No sietää ollakin hymy huulilla :) Pelargoniat vievät sydämen. Mun siemenestä kylvetyt on vielä aika lailla pienempiä kuin nuo sun komeassa kasvussa olevat. Mulla alkoi muuten 'Raspberry Rippel' nyt kukkia. Ihana tuo perhostaulu, vähän tollasta opetustaulufiilistä. Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Meilläkin täyttyvät ikkunanaluspöydät taimista, myös pelargonioista. Niihin on kyllä helppo ihastua, kauniita ja helppohoitoisia kun ovat.

  VastaaPoista
 8. Pelakuihin on helppo hurahtaa, helppoja ja palkitsevia. Mulla on tuossa useampaa lajia, Dr. Ingrid, Nicolaj, Appleblossom, Raspberry Rippel, Mårbacka, Wilhelm Langguth, Concolour Lace ja muutama muu.

  VastaaPoista
 9. Ihanat kasvit ja ihana taulu! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 10. Hei puutarhaan hurahtanut Maria! Sinulle on tunnustus Saaripalstalla!

  VastaaPoista
 11. Suloisia "pelakuita". Harmi, että itselläni ei ole paikkaa, missä talvettaa niitä.

  Blogissani on sinulle haaste Maria, käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 12. Kiitos Sinikka! Saila ja Hinnonmäen Keltainen, haasteet vastaanotettu, palaan niihin tuota pikaa!

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.