keskiviikko 15. helmikuuta 2012

SIRKKALEHDET

Tsemppiä siskot, kevät tulee, vaikka tunnustan olevani jo kaulaa myöden täynnä junnaavaa kevään odotusta ja koko talvea. Mutta siis, kevät tulee, koska chileissä on jo sirkkalehdet!

9 kommenttia:

 1. Sirkkalehdet ovat niin lohduttavia, kevät tulee kuitenkin.
  Noista tulee chilejä vaikka myyntiin :) Minulla oli yksi chilipensas viime kesänä ja vaikka olen ahkerasti käyttänyt maustetta, on sitä vieläkin runsaasti jäljellä.

  VastaaPoista
 2. Hienot sirkat :) Ei uskois että kevät kohta, kun just tuli lumitöistä ja sitä tulee vain lisää kokoajan...mutta onko vaikeaa kasvattaa chili ihan noin alusta?

  VastaaPoista
 3. Vau, ihania! Mulla on chilit vielä kylvämättä.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kyllä tästä selvitään, ihan varmasti...mä hiiihdän ja hiiiihdän niin että sauvat sulaa käsiin...jospas silleen edes sais talvimasennuksen vietyä pois.
  Minä kävin Plantagenissa ja siellä oli pienen pieniä pelargonian ja verenpisaran pistokkaita eurolla, ostin aika monta...ei kun seuraamaan kasvua.
  Mukavaa viikon vaihdetta Maria.

  VastaaPoista
 5. Hiihto on paras mahdollinen kuntoilumuoto kevään lapiotöitä ajatellen! Puutarhurin koko kroppa saa hyvää harjoitusta tulevia koitoksia silmällä pitäen. Eli ei kun ladulle vaan siskokullat...
  - Nadja -

  VastaaPoista
 6. Totta, näitä tulee liian monta! Mutta tässä vaiheessa intoa sillä ei ole mitään väliä :)
  Tähän asti Pauliina homma on ollut helppoa, ensimmäistä kertaa kokeilen.

  Tuija, sorruin samoihin ihanuuksiin!

  VastaaPoista
 7. Luojan kiitos, täältä löytyi vihreää, olin juuri kuolla ketutukseen tuonne lumen keskelle....Sinulla on hommat hyvässä vaiheessa, upeaa :)

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.