lauantai 17. syyskuuta 2011

EPÄTODELLISTA JA TURVALLISTA

Peltilaatikot Halpa-Hallista.
Syksy saa kotinurkat näyttämään taas kotoisilta ja kutsuvilta. Melkein odottaa joka päivä illan hämärää, jolloin saa sytytellä tunnelmavalot ja kynttilät. Kaikki näyttää niin erilaiselta kuin päivänvalossa. Pikkuisen epätodelliselta ja jotenkin kovin turvalliselta.

7 kommenttia:

 1. Joo, ja vähän armollistakin, kun on pesemättömät ikkunat jo ties monettako vuotta. Minulle tulee vieraita illalla eikä tarvitse sitä varten alkaa ikkunanpesuun, jee!
  Syksyssä on puolensa, vaikka en olekaan kynttilä- ja lämpöinen lukunurkka -ihminen, joka intoilee sieni- ja marjapiiraiden tekemisestä. Tai siis kaikki tuo on mukavaa, varsinkin niiden piirakoiden syöminen, mutta syksy ei ole minusta yhtään mukavaa, kun sen jälkeen tulee talvi, ja koko ajan pimenee.
  Kirjoja voi lukea kesälläkin, ja polttaa kynttilöitä!
  Haa, Halpa-Halli, taas! Varsinainen löytöhalli.

  VastaaPoista
 2. AIVAN ihanat purkit...Halpa-hallista, meillä ei taida olla sellaista..pitääkin googlettaa missä lähin.
  Kynttilöiden hamstraus on alkanut...

  Mukavaa viikonloppua sinulle Maria.

  VastaaPoista
 3. Pimeydestä on hyvä osata nauttia. Minustakin hämärät kynttiläillat ovat jotenkin turvallisen oloisia. Hieno löytö Halpa-Hallista. Täytyypä joskus poiketa.
  Hyvää hämärää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanan kesän jälkeen on mukava käpertyä sisälle. Laittaa kynttilät palamaan ja siemailla kuumaa teetä. Vielä kirja käteen ja se on siinä, ei haittaa vaikka sataa:)

  VastaaPoista
 5. Voi hyvänen aika miten kaunista teillä on. Ihananihana tuo hortensiakin. Pitäisi vissiin päästä sinne Halpahalliinkin :) Tunnelmallisia iltoja kynttilänvalossa toivotellen...

  VastaaPoista
 6. Pitääkin käydä tsekkaamassa Halpa-Hallin peltilaatikkovalikoima! Muuten, samalla tavalla kuin keväinen auringonvalo on kovin ankara likaisten ikkunoiden suhteen niin samaten on syksyn matalalta paistava aurinko. Ehkä se on pestävä ikkunat vielä huomenna. Kynttilänvaloa ja tunnelmaa lauantai-iltaasi!

  VastaaPoista
 7. Kiitokset mukavista kommenteista ja anteeksi, kun olen niin vetämätön vastaamaan! Kiirettä ja pientä stressiä, mutta ei mitään vakavaa :)

  Syksy(kin) tuo tullessaan mukavia juttuja ja niitä vähemmän mukavia. Kotona on mukava olla pimeinä ja sateisina iltoina, mutta arkiaamut ovat yhtä tuskaa pimeyden lisääntyessä. Ikkunanpesu on muuten lempihommaani, mutta se on vielä tekemättä ;)

  Halpa-Halli tosiaan yllätti jälleen kerran.

  VastaaPoista

Sanasi ilahduttavat aina.